Agenda

Darmkankerzorg

Informatieavond Darmkankerzorg in ETZ

Wanneer: 20 maart 2019 van 18:00 tot 21:30 Waar: Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis (ETZ) Entree: Gratis

Informatieavond Darmkankerzorg in ETZ

Het Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis in Tilburg houdt woensdag 20 maart van 18.00 tot 21.30 uur een informatieavond over darmkankerzorg. De gratis toegankelijke bijeenkomst vindt plaats in het Auditorium op de eerste etage van de TweeSteden locatie.

Deze avond staat in het teken van het zorgproces dat de patiënt in het ziekenhuis doorloopt. Van diagnostiek tot en met behandeling en nazorg. Het volledige zorgpad wordt toegelicht en (ex)patiënten spreken over hun ervaringen rondom de behandeling. Aan het einde van de informatieavond kunnen bezoekers in een simulatieomgeving kennismaken met de scopie en de operatie. Zorgverleners zijn aanwezig voor een toelichting en het beantwoorden van vragen.

Het ETZ is één van de grootste centra van Nederland voor de chirurgische behandeling van aandoeningen aan de dikke darm en endeldarm. Tijdens de infoavond licht de zorgverlener toe wat de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van de behandeling zijn en hoe de zorg voor patiënten met darmkanker is geregeld. Daarbij is onder meer speciale aandacht voor ‘therapie op maat’. Aanmelden voor de avond is gewenst. Dat kan heel gemakkelijk via

Locatie

Reageer op dit bericht