Agenda

Herenboeren

Informatieavond Herenboeren Hart van Brabant

Wanneer: 19 maart 2019 van 19:45 tot 21:45 Waar: Theater Cultureel Centrum de Schalm

Informatieavond Herenboeren Hart van Brabant

Een Herenboerderij is een kleinschalige coöperatieve boerderij in eigendom van 200 huishoudens die hen voorziet van groente, fruit, aardappelen, vlees en eieren. Samen hebben ze een boer in dienst die op een duurzame manier kwalitatief hoogwaardig voedsel produceert dat de leden-Herenboeren willen eten.

De eerste Herenboerderij van Nederland draait sinds 2016 in Boxtel. Maar de beweging groeit en er zijn meerdere locaties waar een eigen Herenboerderij wordt opgezet. Ook in Hart van Brabant. De Herenboeren zoeken gezinnen die willen investeren in gezond en duurzaam eten. De eerste 90 huishoudens ondertekenden begin 2019 al een intentieverklaring, waarmee ze aangaven te willen stappen in de coöperatie.

Informatieavond

De informatieavond gaat plaatsvinden op 19 maart in Cultureel Centrum de Schalm in Berkel-Enschot. Hier vertellen ze je meer over het concept en welke stappen ze zetten om te komen tot een eigen Herenboerderij.  Tijdens deze avond krijgt men ook de mogelijkheid om de intentieverklaring te tekenen. Hiermee verzeker je jezelf een plaats in de Herenboerderij Hart van Brabant.

Meer informatie

Meer informatie over Herenboeren vindt je op de website van Hart van Brabant, op die van Herenboeren en Social Media.

Locatie

Reageer op dit bericht