Agenda

Informatieavond seksueel misbruik

Informatieavond seksueel misbruik bij Blauwe Maan

Wanneer: 20 maart 2017 van 19:00 tot 21:00 Waar: Wilhelminapark Entree: Gratis

Informatieavond seksueel misbruik bij Blauwe Maan

Seksueel misbruik of onvrijwillige seks kan grote gevolgen hebben. Voor het slachtoffer zelf, maar ook voor zijn of haar ouders (of opvoeders). Blauwe Maan in Tilburg organiseert daarom op maandag 20 maart 2017 een informatie avond voor ouders, waarbij het accent zal liggen op het  uitwisselen van ervaringen en steun vinden bij elkaar. 

Impact van seksueel misbruik

Blauwe Maan biedt hulp na onvrijwillige seks en misbruik aan iedereen die daar mee te maken heeft gehad. Aan slachtoffers (m/v), maar ook aan mensen in hun naaste omgeving. De impact van de situatie op het gezin en andere relaties is vaak groot. Vooral ouders worstelen nogal eens met gevoelens van machteloosheid, woede en schuld. Ook worstelen ze met allerlei vragen, bijvoorbeeld:

  • Welke gevolgen heeft misbruik en hoe reageer je daarop als ouder?
  • Wanneer moet ik professionele hulp zoeken?
  • Bij wie kan ik terecht om te praten over wat er is gebeurd?
  • Hoe om te gaan met geheimhouding en privacy?
  • Wat komt er zoal kijken bij het doen van aangifte?

Is jouw/jullie kind slachtoffer van seksueel misbruik of onvrijwillige seks en komen jullie er alleen niet uit? Kom dan naar de de informatieavond op 20 maart van 19 tot 21u. bij Blauwe Maan, Wilhelminapark 55. Er zullen tenminste twee deskundigen van Blauwe Maan aanwezig zijn om de avond te begeleiden. Voor koffie/thee wordt gezorgd, deelname is kosteloos. Wel graag even aanmelden vóór donderdag 16 maart a.s.!  T. 013 584 16 94 / E. info@blauwemaan.nl

Locatie

Reageer op dit bericht