Agenda

Kunstworkshops

Informatiebijeenkomst kunstworkshops voor Tilburgse senioren

Wanneer: 27 augustus 2019 van 15:15 tot 16:30 Waar: Wijkcentrum Koningshaven Entree: Gratis

Informatiebijeenkomst kunstworkshops voor Tilburgse senioren

Dit najaar organiseert Stichting Stoute Schoenen een uitdagende serie kunstworkshops voor senioren (60+) in de Tilburgse wijken Armhoefse akkers en Koningshaven. Met de workshops weten ze bij iedereen een creatieve snaar te raken. Onder begeleiding van ervaren kunstdocenten worden originele en kwalitatieve werkstukken gemaakt. Ter introductie is er op dinsdag 27 augustus van 15.15 tot 16.30 uur een informatiebijeenkomst in wijkcentrum Koningshaven.

Zin om creativiteit te laten borrelen?

Tijdens de workshops gaan de deelnemers zelf aan de slag onder leiding van ervaren kunstdocenten. Met dat recept geeft Stoute Schoenen een uitdagende serie workshops waarin afwisselend schilderen, literatuur, ontwerpen, tekenen, textiel en/of theater centraal staan. Tijdens de workshops is er veel aandacht voor originaliteit en kwaliteit.

Geen ervaring vereist

Stoute Schoenen heeft in samenwerking met ContourdeTwern en Bibliotheek Midden-Brabant de workshops al met veel succes georganiseerd in de wijken ’t Sant en Reeshof. Ervaring is bij de deelnemers niet vereist. “Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan,” typeert projectleider Jessica Donders de insteek van de workshops. “Soms is er een beetje durf voor nodig om echt iets nieuws te leren. Maar het ging alle deelnemers tot nu toe prima af en er komen verrassende dingen uit hun handen. Vaak staan ze er zelf ook van te kijken!”

Gebakje Kunst

Nieuwsgierig geworden? Kom dan naar de gratis informatiemiddag Gebakje Kunst in wijkcentrum Koningshaven. Geïnteresseerde 60-plussers krijgen een smakelijk voorproefje op de workshops. De informatiemiddag vindt plaats op dinsdag 27 augustus van 15.15 tot 16.30 uur. Toegang is gratis, maar aanmelden is wel nodig (vol = vol). Meld je aan vóór vrijdag 23 augustus via info@stouteschoenen.com of sms naar 06 4001 8884

Locatie

Reageer op dit bericht