Agenda

Donorwet

*AFGELAST* Informatiebijeenkomst nieuwe donorwet bij de LocHal

Wanneer: 17 december 2020 van 10:00 tot 14:00 Waar: LocHal Entree: Gratis

*AFGELAST* Informatiebijeenkomst nieuwe donorwet bij de LocHal

Op 1 juli 2020 jongstleden is de nieuwe donorwet ingegaan. Alle mensen van 18 jaar en ouder die ingeschreven zijn in een Nederlandse gemeente komen dan in het Donorregister. In het Donorregister staat of iemand na zijn dood orgaan- en weefseldonor wil zijn. Iedereen die na 1 juli 2020 geen keuze invult, komt in het donorregister met de vermelding ‘geen bezwaar tegen orgaandonatie’.

In de Bibliotheek LocHal kun je op 17 december informatie over de nieuwe donorwet krijgen. Je krijgt informatie over wat orgaan- en weefseldonatie is en hoe je je keuze in het Donorregister kunt invullen. De bijeenkomst duurt circa anderhalf uur en is gratis. De bijeenkomsten worden georganiseerd voor senioren maar ook anderen met vragen zijn van harte welkom! Inschrijving is vereist en er is maar een beperkt aanbod van plaatsen. Je kunt je aanmelden via annekeblaak@bibliotheekmb.nl. Graag het tijdstip van je voorkeur bij de aanmelding aangeven.

Praktische info informatiebijeenkomst nieuwe donorwet

De (gratis) bijeenkomsten zijn in de Bibliotheek LocHal, Burg. Brokxlaan 1000 te Tilburg op donderdag 17 december van 10.00 tot 11.30 uur of 12.30 tot 14.00 uur en worden georganiseerd voor senioren maar ook anderen met vragen zijn van harte welkom. Info en aanmelden per email aan annekeblaak@bibliotheekmb.nl.

 

Locatie