Agenda

Informatiemiddag vrijwillige studiecoaches op Fontys Stappegoor

Wanneer: 11 juli 2019 van 15:00 tot 16:30 Waar: Fontys Economische Hogeschool Tilburg

Informatiemiddag vrijwillige studiecoaches op Fontys Stappegoor

Het percentage van studenten met extra begeleidingsbehoefte is de laatste jaren sterk toegenomen. Studenten ervaren tijdens hun studie verschillende obstakels, bijvoorbeeld met het organiseren en plannen van hun studie. Fontys Hogeschool ICT verzorgt aanvullende studieondersteuning voor studenten met zo’n begeleidingsbehoefte, zoals studenten met autisme en ADHD.

In tegenstelling tot in het MBO en voortgezet onderwijs is er geen financiering voor extra begeleiding. Maar met een betrokken team van 30 vrijwillige studiecoaches en 7 medewerkers dragen we bij aan het studiesucces van studenten, onder de noemer Student+. Vanaf september 2019 is er weer plaats voor nieuwe vrijwilligers in team Student+.

“Tof om iets bij te dragen aan studenten die heel veel in hun mars hebben, wat door een kleine barrière niet tot uiting komt”- Lotte, studiecoach.”

Informatiemiddag

Ben je op zoek naar uitdagend en verrijkend vrijwilligerswerk voor gemiddeld 4 tot 6 uur per week? Ga dan naar de informatiemiddag:

  • 11 juli in Tilburg van 15.00 – 16.30 uur (Campus Stappegoor)

Tijdens deze informatiemiddag maak je kennis met de huidige coaches, hoor je wat het werk inhoudt en wat het jou kan bieden. Aanmelden kan per mail, via studiescoaches-fhict@fontys.nl.

Locatie