Agenda

inspiratie

Inspiratielezing: van pretpark tot binnenstad

Wanneer: 15 november 2017 van 19:30 tot 22:00 Waar: Klasse Theater, Tilburg Entree: Gratis

Inspiratielezing: van pretpark tot binnenstad

Nieuwe inspiratie voor de binnenstad: wat kunnen we leren van een pretpark? De Tilburgse binnenstad ontwikkelt zich van boodschappenstad tot winkelstad en krijgt een sterkere positie in de regio. Maar hoe wordt de binnenstad nu dé plek om te verblijven en beleven? Laat je inspireren door de technieken van ‘pretpark-specialist’ en belevingsexpert Frans Goenee.

Frans Goenee

Goenee werkt al 27 jaar voor de Efteling, en is er tegenwoordig ‘inspiratiemanager’. Daarnaast is hij voorzitter van de ondernemersvereniging ‘shoppen in Kaatsheuvel’. Op woensdag 15 november deelt Goenee zijn lessen in beleven, en spreekt over het belang van onder andere storytelling voor de binnenstad. Wat kan de Tilburgse binnenstad daarvan leren? Kan in het onderscheiden en verbinden van de centrumgebieden een voorbeeld worden genomen aan de ‘Rijken’ in de Efteling?

Aansluitend praten we met een aantal betrokkenen uit de binnenstad en met het publiek nog even door. Hoe beleven Tilburgers eigenlijk hun stad? En op welke wijze kunnen stakeholders in de binnenstad hun voordeel doen met deze informatie? En wanneer slaat een stad als beleving door naar een stad als pretpark?

Aanmelden is gewenst via de website van CAST.

In het kort

  • Datum: 15 november
  • Locatie: Klasse Theater, Carré 16
  • Prijs: Gratis, vooraf aanmelden vereist

 

Locatie