Agenda

Interpol

Interpol speelt debuut Turn On The Bright Lights in Poppodium 013

Wanneer: 29 augustus 2017 Waar: Poppodium 013 Entree: €39,-
Bestel tickets

Interpol speelt debuut Turn On The Bright Lights in Poppodium 013

De Amerikaanse indierockband Interpol komt deze zomer voor een heel bijzondere show naar Poppodium 013. De groep uit New York staat op 29 augustus namelijk op het podium in Tilburg om het alom geprezen debuutalbum Turn On The Bright Lights in zijn geheel te spelen.

Turn On The Bright Lights

De prachtige liedjes op Turn On The Bright Lights eisen in 2002 de aandacht behoorlijk op. De onderkoelde sound die Interpol laat horen, valt het best te omschrijven als een mix van puntige new wave en dromerige post-punk. Soms complex, dan weer dynamisch, maar altijd spannend en gelaagd. De wereldwijde muziekpers struikelt over de superlatieven en deze instant klassieker eindigt heel hoog in menig jaarlijstje. Ook nu nog blijven de liedjes van dat debuut moeiteloos overeind wat veelzeggend is voor de kwaliteit er van.

Interpol

Voor Interpol betekent het succes direct een vaste plek in de hoogste indie-rangen en op eigen kracht worden grote zalen dan ook moeiteloos uitverkocht. In de jaren die volgen maakt de band nog een aantal uitstekende albums met ‘El Pintor’ uit 2014 als het meeste recente hoogtepunt. Maar nu, bijna 15 jaar na het verschijnen van dat onvergetelijke debuut, heeft de groep uit New York besloten om uitgebreid stil te staan bij ‘Turn On The Bright Lights’.

Interpol doet dat op het podium. Met een uitgebreide discografie is er tijdens reguliere optredens doorgaans beperkt ruimte voor het materiaal van ‘Turn On The Bright Lights’. Tijdens deze show in 013 is dat echter een andere verhaal; de groep zal het hele album spelen. Je krijgt daarmee de kans om naast de gedoodverfde klappers ook al die andere prachtige nummers te horen die anders niet of nauwelijks op de setlist staan. Een niet te missen kans dus om dit legendarische album in al zijn glorie te ervaren in een intieme popzaal.

Meer informatie

  • Locatie: Poppodium 013, Veemarktstraat 44
  • Datum: dinsdag 29 augustus 2017
  • Tijd: vanaf 20:00 uur
  • Entree: €39,- tickets zijn verkrijgbaar vanaf 27 januari 10:00 uur via de website van Poppodium 013

Locatie

Reageer op dit bericht