Agenda

gekkigheid

Introdans danst GEKKIGHEID in Schouwburg Tilburg

Wanneer: 17 februari 2019 van 14:30 tot 17:00 Waar: Theaters Tilburg Entree: vanaf €14,-
Bestel tickets

Introdans danst GEKKIGHEID in Schouwburg Tilburg

Het Israëlische choreografen-duo Inbal Pinto en Avshalom Pollak maakt de meest wonderlijke voorstellingen vol GEKKIGHEID en surrealistische taferelen. In de familievoorstelling van Introdans dansen ze alsof ze een magische doos openen en hun producties omtoveren tot een geraffineerd spel met subtiele, absurdistische humor, dans, theater en inventiviteit. GEKKIGHEID is op zondag 17 februari te zien in Schouwburg Tilburg.

Drie stukken vol GEKKIGHEID

Dansen is niet alleen leuk om te doen, maar ook om naar te kijken! Zeker als de fantastische dansers van Introdans drie dansstukken vol GEKKIGHEID brengen. In What Good Would The Moon Be nemen de dansers je mee op een wonderlijke reis vol grappige scènes. Daarna zie je Wrapped: een feest voor het oog met romantische jurken, hoedjes van papier en dansers op stelten. Tot slot het succesnummer Rushes met een fenomenale stoelendansscène, magische filmbeelden en een ontroerende liefde.

Introdans beweegt je

Introdans geeft op een creatieve, verrassende wijze een eigentijdse invulling aan ballet. Wervelend, de zwaartekracht tartend, neemt Introdans iedereen mee in de totaalbeleving van dans: vol passie en met internationale klasse.

Introdans gelooft dat de taal van dans zó universeel is dat dit hele generaties bindt en in beweging brengt. Dit doet Introdans door aansluiting te houden met een breed publiek en met hen actief de verbinding aan te gaan. De voorstellingen worden gedanst voor jong & oud(er) en er zijn activiteiten en projecten voor heel veel verschillende doelgroepen.

Tickets

De dansvoorstelling is toegankelijk voor kinderen die ouder zijn dan 6 jaar. Kinderen tot en met 12 jaar mogen voor €14,- naar binnen. Overige kaarten zijn verkrijgbaar vanaf €19,50 en zijn beschikbaar op de website van Theaters Tilburg.

Locatie

Reageer op dit bericht