Agenda

contour630

Introductiebijeenkomst over cursus ‘De kracht in jezelf’ in wijkcentrum Heyhoef

Wanneer: 8 september 2017 van 09:15 tot 12:00 Waar: Wijkcentrum Heyhoef Entree: Gratos

Introductiebijeenkomst over cursus ‘De kracht in jezelf’ in wijkcentrum Heyhoef

Op vrijdagochtend 8 september is er een introductiebijeenkomst in wijkcentrum Heyhoef over de cursus ‘De kracht in jezelf’. Het gaat om een burgerinitiatief met betrekking tot persoonlijke ontwikkeling en wordt ondersteund door Contourdetwern.

Methodiek

De methodiek is gebaseerd op de levenservaringen van Juanita. De basis zijn de inzichten die opgedaan zijn gedurende de afgelopen 25 jaar, sinds de diagnose MS (Multiple Sclerose), zich verbindend met haar eigen kracht, zonder medicatie. Alma en Juanita  hebben vanuit hun eigen ‘rugzak’ met ervaringen en scholing deze cursus verder vormgegeven.

Introductiebijeenkomst

De cursusbijeenkomsten zijn één keer per maand op vrijdag van 09.30 tot 12.30 uur in wijkcentrum Heyhoef. De cursus start op 22 september. Ben jij benieuwd of deze cursus iets voor jou is? Kom dan eerst op vrijdag 8 september naar de introductiebijeenkomst bij wijkcentrum Heyhoef. Vooraf aanmelden mag, maar is zeker niet verplicht. De inloop is vanaf 09.15 uur en de aanvang is om 09.30 uur. De introductiebijeenkomst zal tot 12.00 uur duren.

Locatie

Reageer op dit bericht