Agenda

top week

TOP Week bij Café de Boekanier

Wanneer: 20 augustus 2018 tot 24 augustus 2018 Waar: Café De Boekanier Entree: Gratis
Bestel tickets

TOP Week bij Café de Boekanier

Tijdens de TOP Week is het weer iedere dag maximaal feest bij Café de Boekanier! Ben jij een aankomende student, wil je Tilburg leren kennen alsook nieuwe mensen ontmoeten? Kom dan lekker feesten.

TOP Week

Maandag

Op maandag trappen ze af met studievereniging Complex. Tijdens de Complex Kick-off party zijn shotjes BIG shot de hele avond maar €1,50.

Dinsdag

Op dinsdagavond maken de nieuwe studenten kennis met de ‘andere blik op PIJPEN’-actie. Tussen 22:00 en 01:30 uur betaal je voor een flesje Jupiler maar €1,30, voor een flesje Wittekerke Rosébier €1,60 en voor een blikje Desperados slechts €1,90. Dat is verdorie veel bier voor een beetje Stufi.

Woensdag

The Partysquad komt woensdagavond op het grote buitenpodium in de Stadhuisstraat de week bruut doormidden breken met hun feestmachine. Na het weergaloze succes van vorig jaar komen ze hun kunstje dit jaar nog eens dunnetjes overdoen. Daarnaast zijn deze hele avond de shotjes Sourz maar €1,50.

Donderdag

Donderdag knallen ze kneiterhard door, want ook op donderdagavond geldt de ‘andere blik op PIJPEN’-actie van 22:00 tot 01:30: Jupiler €1,30, Wittekerke rosébier €1,60 en blikjes Desperados €1,90. Op het Stadhuisstraatpodium slaan de sirenes aan met De Buren van de Brandweer! Met deze mannen is feest gegarandeerd. Goedkope pilsjes voor de vat, dus ze nodigen iedereen van harte uit om bij De Boekanier te komen laden en lossen.

Vrijdag

Na een hele week hard trainen willen zij graag zien welke groepjes het hardst kunnen zuipen. Daarom stellen zij op vrijdag het Café graag beschikbaar als strijdtoneel waarop jullie elkaar kunnen uitdagen voor een bierestafette. Pils in overvloed, want op Perfect Friday beschik jij met je intro- of vriendengroep voor maar €29,50 over je eigen Perfect Draft-tapje met maar liefst zes liter bier. Wederom geen geld voor een beetje pils. Dus ga de titanenstrijd aan en bewijs dat jouw introgroepje toch echt de snelste tijd neerzet als het om bier drinken gaat.

Locatie

Reageer op dit bericht