Agenda

Jaarlijkse zomermarkt

Jaarlijkse zomermarkt bij kinderopvang De Boemerang

Wanneer: 29 juni 2018 van 14:30 tot 17:00 Waar: Kinderstad Tilburg Entree: Gratis

Jaarlijkse zomermarkt bij kinderopvang De Boemerang

Op vrijdagmiddag 29 juni organiseert kinderopvang De Boemerang voor de derde keer een zomermarkt. Tussen half 3 en 5 uur vinden er verschillende gratis activiteiten en workshops plaats voor kinderen en volwassenen op De Boemerang aan de Rijperkerkstraat 4 in Tilburg. Lees hier voor meer informatie over de jaarlijkse zomermarkt. 

Jaarlijkse zomermarkt

In samenwerking met verschillende partners uit de wijk zijn ze weer tot een spetterend programma gekomen. Er is van alles te doen voor kinderen van 0-13 jaar; muziek, theater, techniek, schminken, knutselen, sport en spel. Terwijl de kinderen meedoen aan de activiteiten, kunnen de volwassenen onder het genot van een hapje en een drankje snuffelen bij de kraampjes in de gezellige binnentuin van De Boemerang. Om 16.00 uur is er een gratis loterij met leuke prijzen voor jong en oud. Ook troubadour Rop is weer van de partij!

Voor meer informatie over professionele kinderopvang of beschikbare vacatures, kun je contact opnemen met Barbara de Beer op 013-5774585 of loop eens binnen bij kinderopvang De Boemerang. Bekijk voor meer informatie de website van Kinderstad.

Locatie

Reageer op dit bericht