Agenda

Jacques Bertens

Stadsbrouwerij 013: Masterclass met Jacques Bertens

Wanneer: 25 januari 2019 van 19:00 tot 21:30 Waar: Stadsbrouwerij 013 Entree: €27,50
Bestel tickets

Stadsbrouwerij 013: Masterclass met Jacques Bertens

Een geweldige kans om een bierproeverij te volgen onder leiding van Jacques Bertens. Hij is een fenomeen in de amateur brouwwereld en onder meer bekend van zijn website hobbybrouwen.nl, zijn boek ‘Brouwen voor dummy’s’ en als winnaar van de Brand-bier wedstrijd! Kortom een vat gevuld met kennis over het brouwen en proeven van bier tijdens de masterclass van Jacques Bertens. 

Masterclass Jacques Bertens

Deze bierproeverij wordt een  masterclass genoemd omdat je 2,5 uur lang wordt meegenomen door een bierspecialist in de wondere wereld van speciaalbier. Er worden 5 speciaalbieren geproefd, begeleidend met een matchend hapje. Tijdens de rondleiding door de brouwerij kun je even de benen strekken onder het genot. Als afsluiter is er een interactieve bier-quiz waarbij de winnaar wordt beëdigd als heuse bierspecialist! Kortom; een gezellige, bierige avond met een kleine groep bierliefhebbers dat in teken staat van maar 1 ding: BIER!

Wil je deze masterclass bijwonen? De prijs per persoon bedraagt €27,50, hier zitten 5 proefbieren, een quiz, een rondleiding en een aantal hapjes inbegrepen. Je kan jouw masterclass plekje bemachtigen door te reserveren op de website van Stadsbrouwerij013

Locatie

Reageer op dit bericht