Agenda

Fuse

Jazz Orchestra of the Concertgebouw & Fuse in Theaters Tilburg

Wanneer: 29 maart 2019 van 20:30 tot 22:30 Waar: Theaters Tilburg Entree: vanaf €17,50
Bestel tickets

Jazz Orchestra of the Concertgebouw & Fuse in Theaters Tilburg

In samenwerking met jazzpodium Paradox brengt Theaters Tilburg twee Nederlandse superformaties op één podium: het Jazz Orchestra of the Concertgebouw en Fuse. Het concert onder de naam PaRaDoXaal vindt plaats op vrijdag 29 maart om 20:30 uur in de concertzaal van Theaters Tilburg.

Het Jazz Orchestra of the Concertgebouw en Fuse brengen twee generaties topmuzikanten, uit verschillende muzikale werelden. Het prestigieuze Jazz Orchestra of the Concertgebouw bestaat uit jazzmusici van wereldklasse, met zowel (inter)nationale topsolisten als jong Nederlands talent. Het jonge Fuse is onder andere de huisband van Podium Witteman. Vorig seizoen speelden ze in een uitverkochte studio in Theaters Tilburg. De groep staat bekend om hun virtuoze en gevarieerde optredens en eigenwijze mix van klassiek, jazz, volksmuziek en improvisatie. Op het duoprogramma staat werk van onder anderen John Coltrane, Béla Bartók, Chick Corea, Brad Mehldau en Nils Frahm.

Verkoopinformatie

Het concert vindt plaats op vrijdag 29 maart om 20:30 uur in de concertzaal van Theaters Tilburg. Tickets zijn hier, aan de balie of telefonisch via 013 543 22 20.

Locatie

Reageer op dit bericht