Agenda

Lamrotte jubilee 45

Jazzband Lamarotte Jubilee 45th in het Willem II Stadion

Wanneer: 23 november 2019 van 20:00 tot 01:00 Waar: Koning Willem II stadion Entree: €10,-
Bestel tickets

Jazzband Lamarotte Jubilee 45th in het Willem II Stadion

Lamarotte Jazzband is dit jaar alweer 45 jaar onderweg in binnen- en buitenland. Dit enthousiaste 11 koppige jazzensemble zag het levenslicht in 1974.

Een aantal enthousiaste amateurmuzikanten vond dat de wereld weer eens toe was aan iets vrolijks. Zo kwam het dat er een soort auditie/repetitie in Udenhout gehouden werd. Iedereen met een vrolijke inborst die ook maar enige beheersing van een muziekinstrument had, was welkom. Veel van de aanwezigen hadden haastig een instrument aangeschaft dat hen wel iets leek.

Het moge duidelijk zijn

De vrolijke uitstraling en de gein overklaste de muzikale prestaties op onmiskenbare wijze. Toch was het dat enthousiasme en het speelplezier dat Lamarotte haar eerste optredens bezorgde. En zo kwam Lamarotte van het ene optreden in het andere terecht. Of het nu in Milaan, Parijs, Tenerife, Dresden of Denemarken was, overal ging het dak eraf! Nog steeds staat een optreden van deze jazzband garant voor een avond topvermaak. Tot ver in Europa weten de 11 musici nog steeds uitverkochte zalen te trekken. Nu, 45 jaar na de geboorte van Lamarotte, is het traditiegetrouw tijd voor een feest. Een feest, dat ongetwijfeld weer diverse bussen met buitenlandse fans aantrekt. Natuurlijk spelen de jubilarissen zelf, maar zoals ieder lustrum wordt er ook flink gemusiceerd door andere bands. Zo kunt u uitkijken naar “Sugarpie & the Candymen uit Italië! Dit is speelplezier, geweldige humor en virtuositeit tegelijk. Ook treden de mannen van ”Jazz Connection” uit Breda op!

Handige informatie:

  • Datum: zaterdag, 23 november 2019
  • Waar: Willem II Stadion, Tilburg
  • Locatie: Goirleseweg 34
  • Tickets: €10,00

 

Locatie

Reageer op dit bericht