Agenda

Jon van Eerd

Jon van Eerd als Harrie Vermeulen in Theaters Tilburg

Wanneer: 5 februari 2020 van 20:15 tot 22:15 Waar: Theaters Tilburg Entree: vanaf €25,-
Bestel tickets

Jon van Eerd als Harrie Vermeulen in Theaters Tilburg

Aankomend theaterseizoen zet acteur Jon van Eerd als Harrie Vermeulen de Nederlandse theater weer op zijn kop. Ook Theaters Tilburg wordt op stelten gezet tijdens Herrie in de keuken. De komedie, waarbij de petten en snorren door de zaal vliegen, is op 5 februari te zien in Theaters Tilburg. 

Het komische en eigenwijze alter ego van Jon van Eerd hield zich het afgelopen jaar een beetje gedeisd, maar in Herrie in de keuken maakt hij het publiek weer hartelijk aan het lachen. Natuurlijk komt Harrie weer gigantisch in de problemen, problemen die door zijn impulsieve acties steeds groter en gekker worden.

Harrie Vermeulen

Harrie Vermeulen is de eigenaar van een noodlijdende snackbar. Samen met zijn compagnon probeert hij armzalige frietjes, ballen gehakt en loempia’s aan de man te brengen. Er is weinig tot geen klandizie en het ziet er naar uit dat de laatste bal gedraaid is. Wanneer de eigenaresse van de aangrenzende tattooshop een oplossing biedt, begint de zon te schijnen. Met de ‘ingrediënten’ die zij aanbiedt kan Harrie zijn snacks veel goedkoper aanbieden.

Ondanks het feit dat Harrie vermoedt dat het niet helemaal zuiver is, gaat de snackbar eigenaar toch met haar in zee. Als de keuringsdienst van waren zich meldt voor een controle, vreest Harrie dat zijn illegale praktijken onthuld worden. Maar dan doet hij een schrikbarende ontdekking.

Extra informatie

Ook Arie Cupé, Joey Schalker, Anne Lamsvelt, Liss Walravens en Brian Verhagen zijn in de keuken van Jon van Eerd te vinden.

  • Woensdag 5 februari 2020
  • 20.15 – 22.15 uur
  • Schouwburg, Theaters Tilburg

Tickets

Lijkt het jou leuk om deze komische theatershow te bezoeken? Tickets zijn verkrijgbaar vanaf €25,-. Deze zijn te bestellen op de website van Theaters Tilburg. Ook kan je de kaarten telefonisch bestellen via 013 543 22 20.

Locatie

Reageer op dit bericht