Agenda

Jong Metropole

Jong Metropole speelt Snarky Puppy in Theaters Tilburg (AFGELAST!)

Wanneer: 13 maart 2020 van 20:30 tot 23:00 Waar: Theaters Tilburg Entree: €22,50
Bestel tickets

Jong Metropole speelt Snarky Puppy in Theaters Tilburg (AFGELAST!)

De ±60 conservatorium studenten van Jong Metropole spelen een programma rond o.a. de muziek van fusionjazz-collectief Snarky Puppy in Theaters Tilburg. Snarky Puppy staat garant voor energieke en rauwe jazz, soul, hiphop, R&B en funk van het allerhoogste niveau. Hun repertoire past bij uitstek bij Jong Metropole.

Jong Metropole speelt Snarky Puppy

Het jong talentorkest brengt het beste van verschillende muziekwerelden samen: het excellente spel uit de klassieke traditie met swing, improvisatie en timing vanuit de jazztraditie. Het programma vloeit voort uit de succesvolle samenwerking tussen Snarky Puppy en het Metropole Orkest. Met het album ‘Sylva’ wonnen zij gezamenlijk een Grammy.

Jamison Ross, Snarky’s drummer (tevens een goede zanger) voegt zich bij Jong Metropole, dat onder leiding staat van Metropole chef-dirigent Jules Buckley. Naast Jamison Ross, zullen ook andere Snarky Puppy leden overvliegen naar Nederland om de musici tijdens de repetitieweek te coachen en kennis te laten maken met het echte Snarky Puppy-gevoel. Het belooft een swingend en energieke avond te worden met onbegrensd speelplezier door jong talent.

Meer info

  • Datum: vrijdag 13 maart
  • Tijd: 20.30 to 23.00 uur
  • Entree: €22,50
  • Locatie: Theaters Tilburg

Locatie

Reageer op dit bericht