Agenda

Jongerenreis naar Matagalpa

Jongerenreis naar Matagalpa

Wanneer: 15 juli 2017 tot 3 september 2017 Waar: Stedenband Tilburg Matagalpa

Jongerenreis naar Matagalpa

Het is vakantietijd! Ja, maar heb je nog geen zomervakantie gepland en wil je iets bijzonders doen? Ga dan mee naar Nicaragua! De Stedenband Tilburg-Matagalpa organiseert deze zomer een jongerenreis naar Tilburgs zusterstad Matagalpa. Je combineert Spaanse lessen met vrijwilligerswerk bij organisaties in de stad en sluit de vakantie af met adventure activiteiten of een week strand.

Matagalpa

De combinatie van activiteiten maken deze drieweekse vakantie in het mooie Midden Amerika zeer gevarieerd. Je leert de mensen kennen en gaat samen aan de slag. Hierbij kun je kiezen uit: het maken of opknappen van een muurschildering, (sportieve of creatieve) activiteiten met de straatkinderen van las Hormiguitas en/of het planten van bomen (herbebossing). En natuurlijk is er ook tijd voor ontspanning.

Nicaragua is een vakantieland in opkomst. Het is veilig, de voorzieningen zijn de afgelopen jaren verbeterd en de bevolking is zeer vriendelijk en gastvrij. Via de Stedenband kom je op een unieke manier in contact met deze mensen. Je verblijft homestay bij mensen thuis en dan gaat het Spaans leren bijna vanzelf.

Meer informatie

  • Locatie: Matagalpa, Nicaragua
  • Datum: 15 juli t/m 3 september
  • Interesse klik hier

Locatie

Reageer op dit bericht