Agenda

Jost

Startersmarkt 2017 bij de Rooi Pannen

Wanneer: 7 oktober 2017 van 10:00 tot 15:00 Waar: De Rooi Pannen Entree: Gratis
Bestel tickets

Startersmarkt 2017 bij de Rooi Pannen

Het begint met een idee, een droom, een passie. Jij wil een eigen bedrijf starten. Maar waar begin je? Welke zaken moeten er geregeld worden? Hoe kom je aan je eerste klanten?

Er komt veel op je af. Je bent continu op zoek naar informatie en hulp en ziet misschien door de bomen het bos niet meer. Nou, dan moet je écht een bezoek brengen aan de Startersmarkt Tilburg op zaterdag 7 oktober bij Scholengemeenschap de Rooi Pannen, want daar vind je alle antwoorden op jouw vragen.

Gratis workshops

Op de Startersmarkt krijg je antwoorden en advies van ervaren ondernemers en kun je diverse workshops volgen. En dat alles is gratis. De workshops gaan bijvoorbeeld over zichtbaarheid: hoe laat je de wereld weten dat je er bent? Of over: welke risico’s moet je afdekken en welke niet? Maar bijvoorbeeld ook over financieren, juridische valkuilen en tips.

De hele dag door kun je:

  • workshops over verschillende ondernemersonderwerpen volgen.
  • 1 op 1 gecoacht worden door ervaren ondernemers.
  • netwerken met andere ondernemers in ons netwerkcafé.
  • de informatiestands bezoeken van alle samenwerkende partners.
  • een social media scan laten maken door social media expert Sander.
  • onze fotograaf Willemijn bezoeken voor de ultieme profielfoto.
  • je bedrijfslogo laten ontwerpen door onze logotekenaar Maik.
  • en niet te vergeten: live gematcht worden met andere deelnemers aan de Startersmarkt die perfect passen bij jouw ondernemersvragen en/of jouw bedrijfsaanbod.

Bekijk alle workshops op de website.

Ondernemen is pionieren

Of je nu je eigen bedrijf begint of uitbreidt, een potentiële miljoenenonderneming start, in de voetsporen treedt van een succesvolle ondernemer die afscheid neemt of je eerste stappen als zelfstandige zet: ondernemen is pionieren. Gelukkig hoef je niet zelf het wiel uit te vinden. De ondernemers op de Startersmarkt vertellen je graag over hun ervaringen, struikelblokken en creatieve oplossingen. Daarnaast bouw je deze dag meteen aan je netwerk en dat is onontbeerlijk als ondernemer.

Wat deze dag zo informatief, laagdrempelig én leuk maakt?

Je kunt gratis allerlei workshops volgen over onderwerpen die op dit moment in jouw bedrijf spelen en op het beursplein kun je ervaren ondernemers het hemd van het lijf vragen. Je ontmoet andere ondernemers en kunt volop kennis met elkaar delen, zodat je aan het eind van de middag vol inspiratie en enthousiasme de volgende stappen richting een succesvolle onderneming zet.

Wil jij een vliegende start maken met jouw bedrijf?

Bezoek dan de Startersmarkt Tilburg op 7 oktober bij de Rooi Pannen. De markt wordt voor de vierde keer georganiseerd door startersnetwerk JOST in samenwerking met Rabobank, Interpolis, de gemeente Tilburg en De Rooi Pannen. De markt vindt plaats van 10.00 tot 15.00 uur bij Scholengemeenschap De Rooi Pannen aan de Reitse Hoevenstraat.

Meld je aan via www.startersmarkttilburg.nl. Op deze site vind je bovendien meer informatie over de dag

Locatie

Reageer op dit bericht