Agenda

privilege indoor festival

Jubileumeditie Jesus Christ in Concert in 013

Wanneer: 14 april 2017 van 20:15 tot 23:30 Waar: Poppodium 013 Entree: €17,50
Bestel tickets

Jubileumeditie Jesus Christ in Concert in 013

Voor de vijfde en tevens laatste keer staat op Goede Vrijdag 14 april 2017 Jesus Christ in Concert 013 op het programma. Het musical- en meezingspektakel keert terug naar Poppodium 013, ditmaal grootser dan ooit. De vertrouwde cast speelt op een riant kruis als catwalk tussen het publiek.  De band is uitgebreid en er is meer visueel spektakel. Deze jubileumeditie heet niet voor niets: ‘the eXperience’.

Jesus Christ

Het is een traditie geworden in Tilburg: op Goede Vrijdag samen met lijdensverhaal beleven en meezingen. Muzikaal leider Dave Hanhart haalt voor deze jubileumeditie in Poppodium 013 alles uit de kas. De bekende hoofdrolspelers zijn er weer bij: Arjan Janissen speelt met zijn formidabele vocale uithalen de rol van Jezus, Suzanne Mol steelt de harten als Maria Magdalena en publiekslieveling Joost van Roij is Judas.

De tijden van Flower Power en Ted Neeley herleven. Er zitten volop musical- en spelelementen in de show en er kan naar hartenlust worden meegezongen met de overbekende nummers uit de musical. De speciale sfeer wordt versterkt door het publiek dat gevraagd wordt om in het wit te komen.

Jesus Christ

Meer informatie

De band is dit jaar uitgebreid met extra blazers, strijkers en toetsenist en staat onder leiding van Tilburger Dave Hanhart. Ook alle twintig vocalisten en cast hebben hun muzikale roots in de stad.

Hanhart voor Muziek is de organisator van dit jubileumconcert.  Aanvang is vrijdag 14 april 2014 om 20:15. Early-bird tickets kosten tot 15 februari 2017 €17,50 exclusief servicekosten en zijn verkrijgbaar aan de kassa of website van Poppodium 013. Daarna wordt de toegangsprijs € 22,50.

Locatie

Reageer op dit bericht