Agenda

Een jubileumeditie van de traditionele Oranjerally op Koningsdag

Jubileumeditie van de Oranjerally tijdens Koningsdag

Wanneer: 27 april 2017 van 11:30 tot 18:00 Waar: Leijpark Entree: Gratis

Jubileumeditie van de Oranjerally tijdens Koningsdag

Een jubileumeditie van de traditionele oldtimerrit op Koningsdag. Het Oranje Comité Tilburg heeft weer een mooie route uitgestippeld door het Brabantse land. Eindpunt is zoals vanouds het Leijpark waar het Leijparkfestival traditioneel georganiseerd wordt.

Oranjerally

Vanaf 9:30 uur verzamelen de personenvoertuigen, vrachtwagens en motoren van 25 jaar en liefst veel ouder bij het vertrekpunt. Daar wordt het deelnamepakket uitgereikt dat bestaat uit een programma inclusief routebeschrijving, lunchpakketten en rallyplaat. De rit zelf start rond 11.30 uur.

Vertrekpunt van deze tocht is natuurpoort De Roovertsche Leij, Gorps Baantje 1, 5051 PX Goirle. Te vinden naast de rotonde in de Turnhoutsebaan tussen Goirle en Poppel. Er is voldoende ruimte om daar te parkeren en voldoende tijd om vooraf een kop koffie te drinken.

Het bonte lint van diverse voertuigen wordt om 14:00 uur verwacht in het Leijpark. Daar wordt je met richtingborden het park binnen geleid waar ruimte is vrijgehouden om jou voertuig te parkeren en trots te tonen aan de vele duizenden bezoekers.

oranjecomite-oranje-rally

Leijparkfestival

Ook zal dit jaar het Leijparkfestival plaats vinden. Dit is het grootste gratis familie evenement van Tilburg op Koningsdag ze  bieden een breed programma van allerlei activiteiten en muziek welke eindigt om 18.00 uur. Bekijk hier de verschillende activiteiten die er te doen zijn tijdens Koningsdag.

Deelnemen

Deelnemen aan de Oranjerally kan door een deelnamebewijs aan te schaffen via de webwinkel: www.leijparkfestival.nl  Het is net als vorig jaar mogelijk om extra lunchpakketten voor bijrijder en/of passagiers op de achterbank aan te schaffen. Bezoek de webshop vóór 12 april om zeker te zijn van deelname.

Alles over Koningsdag in Tilburg

Bekijk hier het laatste nieuws, de officiële route, de leukste feestjes en de mooiste foto’s van Koningsdag in Tilburg:

Locatie

Reageer op dit bericht