Agenda

Jubileumfestival 150 jaar Factorium

Wanneer: 16 februari 2019 tot 17 februari 2019 Waar: Factorium Podiumkunsten Entree: gratis

Jubileumfestival 150 jaar Factorium

Op zondag 17 februari (13.00 – 18.00 uur) bruist het hoofdgebouw van Factorium (Koningsplein 11a Tilburg) van de grote en kleine voorstellinkjes, mini-optredens, cross-overacts, gastoptredens, masterclasses en workshops. Verwacht een feest, een GROOT feest, want Factorium bestaat 150 jaar! En bij feestjes horen ook verrassingen en cadeaus, daar zul je als bezoeker ook het nodige van merken. Entree: gratis.

Jubileumshow 150 jaar Circle of Talent

In het Factoriumtheater zie je een wervelende show over de bijzondere en rijke muziekgeschiedenis van de stad. Je komt ogen en oren tekort omdat er zoveel prachtige verhalen te vertellen zijn die vormgegeven worden door de kunstenaars/docenten en jonge talenten die Tilburg en Goirle rijk zijn! Je ziet ruim 100 performers van alle leeftijden en van alle disciplines. Toptalenten die al op menig ander podium hebben gestaan!

Mysteriecaravan

Vergeet de All You Need is Love caravan, wij hebben een veel leuker exemplaar! Een caravan waarin je wordt verrast met een zeer exclusief programma. Wat je te zien krijgt, is een verrassing. Het is kort… maar absoluut krachtig! Het is anders dan anders. Het is bijzonder en een tikkeltje vreemd. Zorg dat je een gouden ticket te pakken krijgt voor deze plek, want dit wil je niet missen! De tickets zijn die dag, maar ook via een online actie te bemachtigen! Houd onze socials in de gaten!

Factorium dance & musicbattle

Are you ready to rumble! Onze dansers en musici halen echt alles uit de kast om de beste show ever weg te zetten. Niemand weet wat hem of haar te wachten staat. Het is live. Het is pure improvisatie. Het lot bepaalt welke musicus wordt gekoppeld aan welke urban dancer. En dan kan de strijd beginnen! De ultieme culture clash tussen dans en muziek!

Factorium goes Broadway sing-a-long

Ouwe klassiekers en de allernieuwste musical hits van Broadway, Hollywood en Walt Disney. Ze komen tot leven tijdens deze show van onze Musical4U talenten. Een fantastisch meezingspektakel voor jong & oud!

Museumtheatertour

Een hoogst ongebruikelijke tourguide neemt je mee door de historie van bijzondere muziekinstrumenten in een muziekmuseum dat je nooit eerder hebt gezien. Treedt binnen en laat je verrassen!

Witte Salon Sounds

De toptalenten van Factorium laten in deze prachtige ruimte zien en horen wat ze in huis hebben met masterclasses en mini concertjes. De Witte Salon is dé plek om te luisteren, te genieten en te leren van deze toptalenten.

De Wasserette

Dat de was doen een wel hele spannende aangelegenheid kan zijn, daar kom je achter in De Wasserette. Hét wasmachinetheaterconcert dat eerder te zien was bij het evenement ‘Tussen Klooster, Kwetterie en Kerk’!

MusicAllFactory

De talenten van onze MusicAllFactory laten zien wat ze in huis hebben in showcases en open lessen. Je ziet de musicalsterren van de toekomst!

Our stage is yours!

Oftewel een open jam in de studio’s van onze Popfactory! Pak een instrument en speel mee met de tunes van de band of maak samen een nieuw nummer. Doorgewinterde muzikanten kunnen hier terecht, maar zeker ook de absolute beginners!

Mysterietheater

In het pluche van ons theater weet je niet wat je gaat zien! Terwijl je ogen nog moeten wennen aan de donkerte, worden je zintuigen al geprikkeld met een verrassingsoptreden. Strijk neer in ons Mysterietheater! En blijf gerust even zitten voor de volgende voorstelling.

Work it!

Bij het Jubileumfestival kun je behalve kijken ook gewoon lekker meedoen aan workshops en open lessen in een van onze werkplaatsen. Je hoeft geen podiumdier te zijn, maar dat mag natuurlijk wel. Leef je vooral lekker uit en wie weet ben je niet meer weg te slaan uit de spotlights!

Minifactory

Ook voor de allerkleinsten is het feest! In een speciaal ingerichte ruimte is er een doorlopend programma voor kids tot 7 jaar. Natuurlijk zijn papa/mama/ouders/verzorgers ook van harte welkom!

Het volledige programma online op: www.factorium.nl.

Februari Cultuurmaand in Tilburg

Februari is in Tilburg omgedoopt tot cultuurmaand. De gehele maand is er gigantisch veel te doen in de stad. Gave optredens, toffe tentoonstellingen en bijzondere optredens. Check ook eens de online cultuurgids van Tilburg voor het volledige programma.

En nog een tip van de redactie: omdat het cultuurmaand is, kun je bij zowel het Textielmuseum als het Natuurmuseum met twee personen naar binnen voor de prijs van één. Daarvoor moet je wel even deze voucher uitprinten.

Locatie

Reageer op dit bericht