Agenda

Jubileumfestival Factorium

Wanneer: 17 februari 2019 van 13:00 tot 18:00 Waar: Factorium Podiumkunsten Entree: gratis

Jubileumfestival Factorium

Drie keer goud! Honderdvijftig jaar onderwijs in muziek, dans en theater maakt Tilburg tot een bijzondere cultuurstad en dat gaat Factorium groots vieren. Te beginnen met een gratis toegankelijk Jubileumfestival op zondag 17 februari in het hoofdgebouw in Tilburg. 

Foto: Jostijn Ligtvoet

De dag is gevuld met grote en kleine voorstellinkjes, mini-optredens, cross-overacts, gastoptredens, masterclasses en workshops. Verwacht een feest, een GROOT feest! En bij feestjes horen ook verrassingen en cadeaus, daar zul je als bezoeker ook het nodige van merken. Enkele hoogtepunten uit het programma:

Jubileumshow 150 jaar Circle of Talent

In het Factoriumtheater zie je een wervelende show over de bijzondere en rijke muziekgeschiedenis van de stad. Je komt ogen en oren tekort omdat er zoveel prachtige verhalen te vertellen zijn die vormgegeven worden door de kunstenaars/docenten en jonge talenten die Tilburg en Goirle rijk zijn! Je ziet ruim 100 performers van alle leeftijden en van alle disciplines. Toptalenten die al op menig ander podium hebben gestaan!

Mysteriecaravan

Vergeet de All You Need is Love caravan, wij hebben een veel leuker exemplaar! Een caravan waarin je wordt verrast met een zeer exclusief programma. Wat je te zien krijgt, is een verrassing. Het is kort… maar absoluut krachtig! Het is anders dan anders. Het is bijzonder en een tikkeltje vreemd. Zorg dat je een gouden ticket te pakken krijgt voor deze plek, want dit wil je niet missen! De tickets zijn die dag, maar ook via een online actie te bemachtigen! Houd onze socials in de gaten!

Factorium dance & musicbattle

Are you ready to rumble! Onze dansers en musici halen echt alles uit de kast om de beste show ever weg te zetten. Niemand weet wat hem of haar te wachten staat. Het is live. Het is pure improvisatie. Het lot bepaalt welke musicus wordt gekoppeld aan welke urban dancer. En dan kan de strijd beginnen! De ultieme culture clash tussen dans en muziek!

Witte Salon Sounds

De toptalenten van Factorium laten in deze prachtige ruimte zien en horen wat ze in huis hebben met masterclasses en mini concertjes. De Witte Salon is dé plek om te luisteren, te genieten en te leren van deze toptalenten.

MusicAllFactory

De talenten van onze MusicAllFactory laten zien wat ze in huis hebben in showcases en open lessen. Je ziet de musicalsterren van de toekomst!

Mysterietheater

In het pluche van ons theater weet je niet wat je gaat zien! Terwijl je ogen nog moeten wennen aan de donkerte, worden je zintuigen al geprikkeld met een verrassingsoptreden. Strijk neer in ons Mysterietheater! En blijf gerust even zitten voor de volgende voorstelling.

Work it!

Bij het Jubileumfestival kun je behalve kijken ook gewoon lekker meedoen aan workshops en open lessen in een van onze werkplaatsen. Je hoeft geen podiumdier te zijn, maar dat mag natuurlijk wel. Leef je vooral lekker uit en wie weet ben je niet meer weg te slaan uit de spotlights!

Minifactory

Ook voor de allerkleinsten is het feest! In een speciaal ingerichte ruimte is er een doorlopend programma voor kids tot 7 jaar. Natuurlijk zijn papa/mama/ouders/verzorgers ook van harte welkom!

In het kort

  • Locatie: Factorium hoofdgebouw.
  • Datum en tijd: zondag 17 februari van 13:00 tot 18:00 uur.
  • Programma

Locatie

Reageer op dit bericht