Agenda

Juridisch Dictee 2019 in BANK15 voor het goede doel

Wanneer: 17 april 2019 van 19:00 tot 23:00 Waar: BANK15 Entree: €7.50
Bestel tickets

Juridisch Dictee 2019 in BANK15 voor het goede doel

Op woensdag 17 april zullen Vrijspraak, fractie van Magister JFT en Magister JFT | AD REM de derde editie van het Juridisch Dictee organiseren! Het dictee zal worden voorgedragen door niemand anders dan de rector magnificus van Tilburg University, prof. dr. Emile Aarts. Na het dictee hebben we nog een speciale gast, namelijk Bram Moszkowicz!

Hij zal een interactieve lezing komen geven over zijn spraakmakende carrière, waarbij er de mogelijkheid bestaat om vragen te stellen. De avond zal worden afgesloten met de prijsuitreiking voor de winnaars van het dictee.

Inschrijven

Inschrijven is individueel mogelijk voor €7,50 of in groepen van 3 voor €16,50. Dit is inclusief deelname en een consumptie. Het evenement starten om 19.00 uur.

Het geld dat wij ophalen met dit evenement zal worden geschonken aan Stichting Gijsje Eigenwijsje. Deze stichting zorgt ervoor dat ongeneeslijk zieke kinderen nog een onvergetelijke vakantie met hun familie kunnen hebben. Een ontzettend mooi initiatief dus. Aarzel dus niet en koop je kaartje via de website.

Locatie

Reageer op dit bericht