Agenda

voorleeshalfuurtje

Juridisch spreekuur Stichting Jureka in Bibliotheek Tilburg Centrum

Wanneer: iedere Zaterdag Waar: Bibliotheek Tilburg Centrum Entree: gratis

Juridisch spreekuur Stichting Jureka in Bibliotheek Tilburg Centrum

Stichting Jureka staat iedere zaterdag in de Bibliotheek Tilburg Centrum klaar om bezoekers te adviseren en indien nodig bij te staan bij iedere juridische vraag of probleem tijdens hun juridisch spreekuur.

Juridisch spreekuur

Heb je een conflict met je werkgever, ben je ontslagen of krijg je niet waar je recht op hebt? Heb je een wurgcontract getekend voor energie, telefonie of televisie? Een onterechte verkeersboete op de deurmat of een conflict met de Belastingdienst? Wil je een juridisch waterdicht contract of algemene voorwaarden? Voor al deze vragen en nog veel meer kun je iedere zaterdagochtend tussen 10.00 en 13.00 uur terecht bij Stichting Jureka. De juristen van Jureka geven gratis, transparant en kwalitatief hoogstaand advies aan zowel particulieren als ondernemers. Door altijd in heldere taal te communiceren kom je nooit voor verrassingen te staan en ben je verzekerd van het optimale resultaat.

Ook wanneer er nog geen conflict is, staan de juristen van Jureka voor je klaar. Door in een vroeg stadium juridisch advies in te winnen kun je voorkomen dat het probleem escaleert. Dit bespaart je niet alleen veel tijd en geld, maar ook veel frustratie. Niemand zit immers op een conflict te wachten!

Wil je meer informatie? Bekijk dan de website van Jureka of stuur een mail naar info@jureka.nl.

In het kort

  • Datum: iedere zaterdagochtend
  • Tijd: 10.00 – 13.00 uur
  • Locatie: Bibliotheek Tilburg Centrum
  • Entree: gratis!

Locatie

Reageer op dit bericht