Agenda

Kaapstad

Kaapstad Tilburg in de binnenstad (AFGELAST!)

Wanneer: 7 augustus 2020 tot 9 augustus 2020 Waar: Tilburgse Binnenstad Entree: Gratis

Kaapstad Tilburg in de binnenstad (AFGELAST!)

Op dinsdag 21 april 2020 heeft het kabinet besloten alle evenementen tot 1 september 2020 te verbieden. Dit is nodig om verdere verspreiding van het coronavirus zo veel mogelijk te beperken. Neem voor meer informatie omtrent kaartjes, nieuwe data, geldretour of andere zaken een kijkje op de website van het evenement.

Kaapstad Tilburg keer terug! Op 7, 8 en 9 augustus 2020 kun je tijdens dit gratis festival op ontdekkingstocht door de binnenstad van Tilburg. 

City Hacks & Art Take-overs

Je wordt bevraagd naar de wereld zoals iedereen hem kent. We porren en prikken, keren zaken om en kijken naar de stad alsof we haar voor het eerst zien. We bevechten vastgeroeste ideeën met onze eigen wapens; met creativiteit en verwondering. Het nodigt het publiek uit om te zien en te spelen.Niets is meer gewoon.

Kaapstad Tilburg is een driedaagse overname door makers, kunstenaars en vrijbuiters uit binnen- en buitenland. Het jaarlijks terugkerende initiatief vindt dit jaar voor het eerst plaats en is voor iedereen gratis toegankelijk. Voorbeelden van Art Take-overs: kunst van kauwgom (weggegooide vastgeplakte kauwgom wordt dan op de grond beschilderd) en reverse graffiti (door graffiti te verwijderen patronen laten ontstaan).

Foto’s

Heb jij nog geen duidelijk beeld van wat je kunt verwachten tijdens Kaapstad? Kijk eens naar het fotoboek wat Jules van Iperen en Frans Versteden vorig jaar maakten tijdens Kaapstad Tilburg.

Locatie

Reageer op dit bericht