Agenda

Kaj Gorgels

Kaj Gorgels: Effe relativeren in Theaters Tilburg

Wanneer: 2 oktober 2019 Waar: Theaters Tilburg Entree: vanaf €22,-
Bestel tickets

Kaj Gorgels: Effe relativeren in Theaters Tilburg

In het dit theaterseizoen staat Kaj Gorgels in de schouwburgzaal van Theaters Tilburg. Na vele uitverkochte zalen door heel Nederland doet hij op woensdag 2 oktober 2019 zijn voorstelling Effe relativeren in Tilburg. De voorverkoop start op donderdag 21 februari om 10.00 uur.

Kaj Gorgels is voornamelijk bekend van zijn YouTube video’s en de nieuwe presentator van Expeditie Robinson. Met een flinke online achterban en een Televizier Talent Award op zak, staat Gorgels nu in het hele land met zijn one-man show Effe relativeren. Hij bespreekt op zijn sarcastische en cynische manier de ingewikkelde levensvragen waarmee een eind-twintiger geconfronteerd wordt.

Verkoopinformatie

Kaj Gorgels speelt zijn voorstelling Effe relativeren op woensdag 2 oktober in de schouwburgzaal van Theaters Tilburg. Tickets kosten €26 voor de eerste en tweede rang. Voor de derde rang kosten de kaarten €22. Ticketverkoop start donderdag 21 februari om 10.00 uur via de website van Theaters Tilburg, aan de balie van ticketservice of via 013 543 22 20.

Locatie

Reageer op dit bericht