Agenda

Jett Rebel

Kamerata Zuid & Jett Rebel bij Theaters Tilburg

Wanneer: 26 juli 2020 van 17:00 tot 18:00 Waar: Theaters Tilburg Entree: €19,50
Bestel tickets

Kamerata Zuid & Jett Rebel bij Theaters Tilburg

Zijn Face to Face tour door Nederland is in volle gang, maar Jett Rebel is niet te stoppen. Tijdens alle drukte maakt de rasmuzikant graag tijd voor een uitstapje: dit bijzondere concert samen met kamerorkest Kamerata Zuid in de concertzaal. Jett Rebel speelde eerder op onder andere Pinkpop en Lowlands en in zalen als Paradiso en AFAS. Dat hij nu voor een kleiner gezelschap speelt, maakt het optreden extra bijzonder. Klassiek ontmoet pop tijdens deze grootse afsluiter van het zomerprogramma.

Jett Rebel

Jett Rebel is een van de meest kleurrijke personen in de Nederlandse muziekwereld. Sinds de release van zijn eerste EP in 2013 is het ongelooflijk hard gegaan met de carrière van dit muzikale wonderkind. Geen festivalpodium is hem vreemd en inmiddels heeft hij meerdere tours door het buitenland gedaan. In juli tourt hij met zijn Face to Face tour door Nederland.

Kamerata Zuid

Kamerorkest Kamerata Zuid speelt met klassiek. Letterlijk en figuurlijk. Dit orkest heeft haar roots in Tilburg en gaat, onder leiding van dirigent Frank Adams, verrassende samenwerkingen aan met (inter)nationale artiesten.

Locatie