Agenda

Kennismakerijrevue

Kennismakerijrevue: What’s Next? in de Kennismakerij

Wanneer: 8 december 2018 van 19:30 tot 20:00 Waar: De Kennismakerij Entree: gratis

Kennismakerijrevue: What’s Next? in de Kennismakerij

Op zaterdag 8 december neemt de Kennismakerij met de Kennismakerijrevue: What’s Next? officieel afscheid van de locatie in Hal 79. De afgelopen vier jaar is er op die plek, in de proeftuin van de Bibliotheek Midden-Brabant, geëxperimenteerd met Bibliotheek Nieuwe Stijl. Wat de vorm ook was en welke inhoud het betrof, het had allemaal één gemene deler: het delen van kennis en verhalen op andere manieren dan alleen via het boek.

Tijdens de Kennismakerijrevue kijkt de Bibliotheek in geheel eigen revuestijl terug op een aantal successen. Er wordt ook vooruit gekeken naar wat de Kennismakerij in de LocHal gaat betekenen, samen met thematische labs rondom taal, erfgoed, food, gaming en toekomstbestendigheid. Weg uit de Spoorzone gaat de Kennismakerij dus niet.

Line-up

Eén van de gasten die voor de gelegenheid terugkeert, is ‘fietsmeisje’ Hera van Willick. Zij zorgde in de beginjaren voor de drukstbezochte avond ooit in de Kennismakerij met haar bijzondere reisverhaal. Verder word je deze avond meegenomen in de wetenschap van de hoge hak, onderga je creatieve technologie, speel je mee in een minipubquiz over online privacy, waan je je even in het Oost-Berlijn van voor de val van de Berlijnse Muur, blunder je mee met de fuckups van voormalige horecaondernemer Ivan Otten, leer je meer over de bijzondere relatie tussen Eefje Wentelteefje en de Kennismakerij én geniet je van optredens van AWASH, die voor de gelegenheid als huisband alle revueonderdelen voorziet van een passende muzikale interpretatie.

Toegang

De ‘Kennismakerijrevue: What’s Next?’ is gratis te bezoeken. De inloop is vanaf 19.30 uur; om 20.00 uur is het showtime. In verband met verwachte drukte is het aan te raden op tijd te komen. Meer informatie is te vinden in de agenda op de website van de Bibliotheek.

Locatie

Reageer op dit bericht