Agenda

Kermis 2016 bij Café Philip

Kermis 2016 bij Café Philip

Wanneer: 22 juli 2016 tot 29 juli 2016 Waar: Café Philip Entree: Gratis

Kermis 2016 bij Café Philip

Op vrijdag 22 juli start de Tilburgse kermis 2016 bij Café Philip en zijn ze er helemaal klaar voor. Ze hebben een bomvol programma met allerlei artiesten die er een echt kermis feestje van zullen maken. Op alle dagen geldt er uiteraard een gratis entree voor iedereen.

Het programma

  • Vrijdag 22 juli: DJ Biggi komt een waardig feestje geven
  • Roze maandag 25 juli: DJ Nikolai, Louis Laporte en Fatguys worden tijdens deze avond ondersteund door diverse dragquuens
  • Woensdag 27 juli: TBND invites Johnny500
  • Donderdag 28 juli: Noisecartel met een echte Flugelnight XXL
  • Vrijdag 29 juli: Buitengewoon met: Kriss-one, Fab X Paans, Daisy DJ Team en Art Inc

Over Café Philip

Café Philip: de uitgaansgelegenheid op vier verschillende verdiepingen met drie verschillende stijlen in hartje Tilburg. Met een bruin café in de kelder, een gezellig (dans)café op de begane grond en een club op de eerste verdieping heeft dit café vermaak voor iedereen!

Van dinsdag tot en met zaterdag is Café Philip dagelijks geopend vanaf 20.00 uur. Elke dinsdagavond is het de perfecte dag om gezellig te stappen met je dispuut of vereniging! Woensdag kan er gezellig geborreld worden, op donderdag is studentenavond met op drie verschillende verdiepingen feest. Ook op vrijdag en zaterdag zullen onze resident DJ’s zorgen voor de juiste muziek op een mooie avond.

Alles over de Tilburgse Kermis

Kermis in Tilburg 2016
Check hier de leukste acties, evenementen, menu’s en foto’s van de Tilburgse Kermis…de grootste online attractie van Tilburg!

Locatie

Reageer op dit bericht