Agenda

Kermis-mis 2016

De Kermis-mis 2016 bij de autoscooter op het NS-plein

Wanneer: 24 juli 2016 van 11:00 tot 12:00 Waar: Tilburgse Kermis Entree: Gratis

De Kermis-mis 2016 bij de autoscooter op het NS-plein

De kermis-mis is misschien wel het best bewaarde geheim van de Tilburgse Kermis. Dit jaar is de mis bij de autoscooter op  het NS-plein. Aalmoezenier Van Welzenes weet als geen ander de dienst tot een  onvergetelijke gebeurtenis te maken. Dit doet hij op een zeer persoonlijke, humoristische wijze. De Kermis-mis 2016 is een attractie op zich.

De Kermis-mis 2016

Tijdens de Kermis-mis 2016 word er een cheque uitgereikt aan het Ronald McDonald Huis. Na afloop is er voor de deelnemers aan de mis een gratis kopje koffie of thee.

Aalmoezenier Bernard van Welzenes

Aalmoezenier Bernard van Welzenes schrijft niets op, neemt nooit werk mee naar huis. Indien mogelijk houdt hij de avonden voor zichzelf. Hij staat om kwart voor zeven op, mediteert twintig minuten, ontbijt eenvoudig, kijkt naar de waterstanden, leest kranten en gaat naar ‘boord’ (KSCC), waar zijn secretaresse altijd wel iets voor hem op de agenda heeft staan, en registreert wat zijn IPhone of IPad melden. Soms vliegt hij als secretaris-generaal van het Forum (christelijke organisatie) ‘Europese pastoraat voor kermis en circus’ de grens over, dan weer is hij op weg naar Rome.

Kermis-mis 2016

Wil jij alle foto’s van Bas Haans van de Kermis-mis van vorig jaar nog een keer zien? Bekijk dan hier het volledige fotoboek.

Alles over de Tilburgse Kermis

Kermis in Tilburg 2016
Check hier de leukste acties, evenementen, menu’s en foto’s van de Tilburgse Kermis…de grootste online attractie van Tilburg!

Locatie

Reageer op dit bericht