Agenda

kermisbingo

Seniorenmiddag: kermisbingo in de Amstel Bierhal

Wanneer: 27 juli 2017 van 14:00 tot 17:00 Waar: Tilburgse Kermis Entree: gratis

Seniorenmiddag: kermisbingo in de Amstel Bierhal

Ook kermisliefhebbers op leeftijd zijn van harte welkom tijdens de Tilburgse kermis. Daarom wordt er op donderdag 27 juli een speciale seniorenmiddag met kermisbingo georganiseerd in de Amstel Bierhal. Het wordt een ware prijzenslag!

Kermisbingo

Dit jaar wordt voor de derde keer de kermisbingo georganiseerd voor de Tilburgse senioren. Dit prijzenspektakel vindt plaats in de Amstel Bierhal. Stichting Met Je Hart Tilburg & Goirle en de Amstel Bierhal hebben de handen ineen geslagen om deze bijzondere middag voor de Tilburgse senioren mogelijk te maken.

Programma

Om 14.00 uur gaan de ballen van de kermisbingo rollen onder de bezielende leiding van een enthousiast presentatie-duo en zijn er mooie prijzen te winnen. Deze middag is voor iedereen gratis toegankelijk. 65-plussers krijgen een bingokaart om mee te spelen en zo mee te dingen naar één van de vele fantastische prijzen.

Halverwege de middag is er een oergezellig live-optreden waarbij vele bekende Hollandse hits voorbij komen. Kortom: het wordt een middag vol vermaak en plezier!

Kermis ‘nieuwe stijl’

Kermiswethouder Erik de Ridder is ook dit jaar aanwezig om de seniorenmiddag officieel te openen. De kermisbingo past goed in het plaatje van de kermis ‘nieuwe stijl’, waar het draait om sfeer en beleving. De Tilburgse kermis is een evenement voor iedereen; een beleving voor jong en oud. Deze middag draagt eraan bij dat deze laatste groep niet vergeten wordt.

Stichting Met Je Hart

Stichting Met Je Hart zet zich in voor kwetsbare ouderen die moeilijk de deur uitgaan en weinig mensen ontmoeten. De stichting organiseert samen met lokale horeca, bedrijven en zorginstellingen waardevolle ontmoetingen voor deze ouderen. Zij hopen zoveel mogelijk ouderen te verwelkomen om gezamenlijk een gezellige nostalgische middag te beleven.

In het kort

  • Datum: donderdag 27 juli 2017
  • Aanvang: 14.00 uur
  • Locatie: De Amstel Bierhal
  • Entree: gratis!

Alles over Kermis Tilburg

Bekijk hier het laatste nieuws, de leukste evenementen, alle attracties, de mooiste foto’s en alle praktische info over de Tilburgse Kermis:

Locatie

Reageer op dit bericht