Agenda

Kermisprogramma Club Smederij

Kermisprogramma Club Smederij

Wanneer: 23 juli 2016 om 23:00 uur tot 30 juli 2016 om 04:00 uur Waar: Club Smederij Entree: Vanaf €5,-

Kermisprogramma Club Smederij

De hele kermis kun je terecht bij Club Smederij voor de beste feestjes van Tilburg: van hiphop tot house en van disco tot rave – elke dag voor ieder wat wils.

De kermis is dit jaar weer gegroeid en neemt nu ook een stuk van de Spoorzone mee, dat betekent dat je ’s avonds lekker van de kermis Club Smederij binnen kunt lopen.

Sugar Rush

Op zaterdag 23 juli komen de mannen van Sugar Rush langs, ze vieren voor de vierde keer hun liefde voor zoetigheid en ze nemen een hele speciale gast mee. Yung Fox draait normaal gesproken onder een andere naam en is bekend van het stevige house en techno geluid, maar speciaal voor Sugar Rush komt hij een full blown hip hop set draaien. Verder krijg je ook nog een set van: Mairo Nawaz, Deaux Nuts en resident Flamboyant voorgeschoteld, smullen.

Roze Maandag

Maandag 25 juli, mooiste maandag van het jaar, kleurt Club Smederij roze, Tilburgse legende Ben Penn nodigt Hollywood & Vine uit en ze hebben ons verzekerd dat de hele tent zal dansen. Op de vraag wat Cabrio precies inhoudt, antwoordde Ben Penn: “If paradise could fit into a garage, “cabrio” would be its name” wat natuurlijk een verwijzing is naar de legendarische Paradise Gayclub uit New York. Een perfect feestje voor Roze Maandag dus!

Grootste Silent Disco ooit

Op vrijdag 29 juli kun je vanaf naar de grootste Silent Disco in Tilburg ooit. Drie kanalen, drie muziekstijlen en de leukste DJ-teams gaan ervoor zorgen dat het een hele speciale avond wordt. De teams zijn afgevaardigd door: Disco Snolly en natuurlijk Soepel zelf. Ook komt de HOUSEVROUW met haar eigen DJ-team goed komen huishouden.

Kees van Hondt

Op zaterdag 30 juli wordt de temperatuur opnieuw flink opgevoerd. Feestmachine Kees van Hondt, bekend van Lowlands en Sziget, zal ervoor zorgen dat alle handjes de lucht in gaan en er een grote dampende dansende massa ontstaat. Verder komt ook oude bekende Brocco op bezoek. Hij gaat zijn kanon jullie kant op richten en zal in een waanzinnig tempo de grootste partybangers richting het gehoor vuren. Hoe stop je een kanonskogel? Precies, niet dus. Bereid je maar vast voor op een knallende avond! Verder worden er nog twee acts toegevoegd aan het programma.

Alles over de Tilburgse Kermis

Kermis in Tilburg 2016
Check hier de leukste acties, evenementen, menu’s en foto’s van de Tilburgse Kermis…de grootste online attractie van Tilburg!

Locatie

Reageer op dit bericht