Agenda

kermisprogramma gin fizz

Kermisprogramma Gin Fizz Outdoor

Wanneer: 22 juli 2016 tot 31 juli 2016 Waar: Gin Fizz Entree: Gratis

Kermisprogramma Gin Fizz Outdoor

FIRST Line-up release! De tweede editie van Gin Fizz Outdoor komt eraan! Tien Tilburgse dagen lang feest in het gezelligste straatje van de stad én elke avond gratis entree! De namen en evenementen zijn bekendgemaakt via Facebook.

Het programma:

Vrijdag 22 juli

Vrijdag 22 juli is de Kick-off party van de Outdoor. Resident van het eerste uur en founder van het nieuwe label ‘’Gin Fizz Recordings’’ neemt zijn wekelijkse concept voor deze avond mee naar de Outdoor! Poko Poko’s Funkin’s Stuff dus! Veel groove, soulfull house en heerlijke dansmuziek op Vinyl!
Bekijk hier het facebookevenement.

Zaterdag 23 juli

Na de kick-off van de Tilburgse kermis beginnen ze zaterdag pas echt lekker los te komen!HENZEL, (ook wel bekend met Henzel & Disco Nova) heeft door de jaren heen flink wat meters gemaakt op nationaal en internationale festivals en clublocaties. Tijd dus voor een potje kwalitatieve house met genodigden die afgelopen jaar al vaker de Gin op z’n kop hebben gezet: Soul:Ctrl + HEFTONE + Die Grote! Buiten mogen ze tot 02:00 door draaien, dus extra reden voor een feestje!
Bekijk hier het facebookevenement.

Zondag 24 juli

Bijkomen van het eerste weekend(je) kermis met een kersverse editie van Chicks Dig My 12 “! Chicks Dig my 12 Inch is een avond met de dansbare en warme geluiden van de fijnste Soul/Funk/Disco/Afro. Voor de tweede keer neemt Jef de Gin Fizz over met parels van het zwarte goud. Jef Heckerr nodigt voor deze editie Arnold Noni (Noorwegen) uit en samen zullen zij met een dansbare mix van funk, soul, disco en house de avond aanvullen. Beiden heren hebben een grote verzameling vinyl die jullie zeker laat dansen. Music: Funk / Soul / Disco / Afro. Bar gaat open om 16:00 uur. De entree is gratis. Bekijk hier het facebookevent.

Roze Maandag 25 juli
Dubbed komt naar het Oranjestraatje in Tilburg! Tijdens Roze Maandag toveren ze het gezelligste straatje van de stad om in één groot Outdoor event! Na een heel dik feestje vorig jaar op Pieter Vredeplein is dit jaar de steeg van Gin Fizz aan de beurt om Tilburg maar liefst 15 uur lang te doen dansen. Kom samen met Gin FiZZ gratis deze dag vol liefde vieren! Bekijk hier het facebookevent.

Kersverse residents Julie & Soulctrl nemen de steeg over op dinsdag! Vanuit de buitenbar schenken we heerlijke cocktails, G&T’s en Desperado’s! 🙂

Dinsdag 26 juli

SOULctrl met zijn altijd dikke Disco-very set opent de avond vanaf 20:00 uur waarna in de loop van de nacht Julie ♥ het over neemt en het tempo opvoert. Dansen is gratis, open vanaf 19:00 uur, uiteraard 18 plus. Bekijk hier het facebookevent.

Woensdag 27 juli
Move your groove – block party! Op woensdag breken ze de week met een flinke portie GROOVE! Deze avond staat in het teken van glijdende vocalen, soulvolle melodieën en stevige baslijnen. De aantrekkingskracht van Fleur, Bob en The Doc laat liefde tot maximale hoogte stijgen. Samen brengt dit trio je spannende combinaties van soul, funk, disco en house. So guys beware of the party in your pants and ladies “move your groove”! Bekijk hier het facebookevent.

Donderdag 28 juli

Vagevuur is een bijeenkomst van mensen die behoefte hebben aan lekkere muziek op grote speakers. Met je ogen dicht zwevend op de beat. Het doel is om de muziek te voelen en op een nieuwe manier te ervaren door de positieve vibe waarin ze bij Gin Fizz geloven.
Na twee geslaagde edities van Vagevuur is het tijd om dit nog eens dunnetjes over te doen. Donderdag 28 juli 2016 zijn ze weer terug te vinden in de Gin Fizz om samen op de dansvloer te genieten. Dit keer niet alleen binnen, maar ook buiten de Gin Fizz want het is dan eindelijk zomer!
Bekijk hier het facebookevenement.

Vrijdag 29 juli

Vrijdag 29 juli is het tijd voor een avond Tilburg Finest! Samen met TESSLER hebben ze naast hemzelf ook Unofficial Milo., Franky2Times,Ray Fields & Cazler uitgenodigd om jullie te laten zien wat Tilburg in huis heeft. Maak je dus maar warm voor de lekkerste House van Ray Fields en een speciale house-set van Milo b2b Franky. Om daarna door te gaan op de originele platenkeuze van Tessler en Cazler!
Bekijk hier het facebookevenement.

Zaterdag 30 juli

Onze resident DJ Die Grote, ook wel bekend van de ”Losjes” feesten in Den Bosch, staat er bij Gin Fizz vooral om bekend dat hij altijd in staat is een heel dik feestje te bouwen. Daarom hebben ze speciaal met de laatste zaterdag van het Outdoor feestje een hele avond waarop de grote vriend van Gin Fizz met zijn Housevrienden de tent komt afbreken. Van Groovyhouse tot Powerhouse en van UK tot 90’s-house. Dit gaat hoe dan ook een knaller worden én ze mogen buiten door tot 02.00 uur (!):
Bekijk hier het facebookevenement.

Over Gin Fizz:

Gin Fizz is een nieuw concept in Tilburg waarbij (gin) longdrinks, biertjes en goede muziek centraal staan. Gin Fizz is een kleine bar in de Oranjestraat die een rauwe, alternatieve uitstraling heeft. Van klassieke cocktails met (live) jazz muziek tot een ruim aanbod gin-tonic’s met house & techno.

Op zoek naar een locatie met een intieme sfeer? Dan ben je bij Gin Fizz aan het goede adres!

Tijdens de Tilburgse Kermis staan er tien dagen lang de beste feestjes op het programma. Zie je door de bomen het bos niet meer? Bekijk dan hier het volledige kermisprogramma.

Details Gin Fizz Outdoor:

  • Locatie: Gin Fizz
  • Datum: 22 t/m 31 juli
  • Entree: Gratis

Alles over de Tilburgse Kermis

Kermis in Tilburg 2016
Check hier de leukste acties, evenementen, menu’s en foto’s van de Tilburgse Kermis…de grootste online attractie van Tilburg!

Locatie

Reageer op dit bericht