Agenda

Kermisprogramma De Lollipop 2016

Kermisprogramma Midi Tilburg

Wanneer: 22 juli 2016 om 13:00 uur tot 31 juli 2016 om 02:00 uur Waar: MIDI Tilburg Entree: Gratis

Kermisprogramma Midi Tilburg

Dit jaar spreek je tijdens de Tilburgse Kermis af bij de Midi! Daar kun je tassen en jassen kwijt in de locker & garderobe, genieten van artiesten, borrelen, eten en dansen! Midi Tilburg is tien dagen lang het middelpunt van de Tilburgse Kermis.

Toilet DJ

Uniek in Tilbug bij Midi: Rene Opsedee zal zorgen dat je ook tijdens een bezoek aan het toilet niet stil hoeft te zitten, de wc dj van Midi Tilburg verzorgt leuke deuntjes. Bepaal je eigen muziek met de Spotify jukebox. De gehele kermis kun je bij Midi genieten van special optredens.

Midi Tilburg

Graag heten ze je welkom in het nieuwe MIDI Tilburg, waar gasten van binnenkomst tot het einde in de watten gelegd worden. Een fantastische locatie, de juiste inrichting en ambiance, een passend programma, top entertainment en uitstekende catering zijn de ingrediënten voor een geslaagd evenement.

Bij MIDI Tilburg stellen ze al deze zaken graag met je samen om het evenement tot een onvergetelijke ervaring te maken voor gasten. Het doel van de bijeenkomst en het beschikbare budget worden daarbij vanzelfsprekend nooit uit het oog verloren. De flexibel in te richten ruimtes maken bijeenkomsten voor vrijwel iedere groepsgrootte en gelegenheid tot een gegarandeerd succes.

Kermisprogramma Midi Tilburg

  • Vrijdag 22 juli: DJ David en optreden van Gabor
  • Zaterdag 23 juli: Spotify Jukebox, kies je eigen nummer en stem op nummers om je favoriete muziek te horen
  • Zondag 24 juli: DJ Kees
  • Roze Maandag 25 juli: RuDj van 13:00 tot 16:00 uur, Quinten de Rozario van 16:00 tot 18:00 uur,  Inshane van 18:00 tot 20:00 uur, RuDj van 20:00 tot 22:00 uur,  Quinten de Rozario 22:00 tot 00:00 uur, en Inshane van 00:00 tot 02:00 uur
  • Dinsdag 26 juli: Karaoke avond
  • Woensdag 27 juli: Spotify Jukebox, kies je eigen nummer en stem op nummers om je favoriete muziek te horen
  • Donderdag 28 juli: DJ Bambi
  • Vrijdag 29 tot zondag 31 juli: Spotify Jukebox, kies je eigen nummer en stem op nummers om je favoriete muziek te horen

 

MIDI-I

Alles over de Tilburgse Kermis

Kermis in Tilburg 2016
Check hier de leukste acties, evenementen, menu’s en foto’s van de Tilburgse Kermis…de grootste online attractie van Tilburg!

Locatie

Reageer op dit bericht