Agenda

Kermisprogramma Skihut Tilburg

Kermisprogramma Skihut Tilburg

Wanneer: 22 juli 2016 om 00:00 uur tot 31 juli 2016 om 00:00 uur Waar: Twist Tilburg

Kermisprogramma Skihut Tilburg

Skihut Tilburg staat gegarandeerd voor topvermaak en entertainment van hoog niveau, ook tijdens de Tilburgse Kermis! De Skihut Tilburg heeft een geweldig “feestteam” achter de bar staan, zij staan altijd klaar om de lekkerste drankjes te maken en het FEESTgevoel te delen!

Skihut Tilburg mag zich bestempelen als een van de spraakmakendste zaken van het zuiden. De sfeer is uniek en die moet je dan ook zeker komen proeven! Kom daarom ook tijdens de Tilburgse Kermis genieten van diverse live-optredens en de gezellige sfeer.

Zowel de oude (pand hoek Piusplein) als de nieuwe Skihut zijn tijdens Tilburgse Kermis op deze twee dagen en op Roze Maandag in de avonden open. Verder kun je dagelijks vanaf 12.00 uur terrassen op beide plekken.

Kermisprogramma Skihut Tilburg

  • Zaterdag 23 juli: Pascal Redekker zingt op deze avond gezellig voor de Kermisbezoekers in de Skihut.
  • Roze Maandag 25 juli: Dj Jeroen Post en een special act gaan de handjes van iedereen in de lucht krijgen.
  • Vrijdag 29 juli: Een gezellig optreden van zanger Nelis Leeman.
  • Zaterdag 30 juli: Marco Kraats gaat voor jullie zingen! Ook bijzonder deze avond is dat het oude pand van de skihut voor de laatste keer open is. Een speciaal moment want ze zijn toch bijna 15 jaar lang open geweest. Kom dus nog een keertje langs om te feesten in het oude pand!

Alles over de Tilburgse Kermis

Kermis in Tilburg 2016
Check hier de leukste acties, evenementen, menu’s en foto’s van de Tilburgse Kermis…de grootste online attractie van Tilburg!

Locatie

Reageer op dit bericht