Agenda

kermisprogramma 't elfde gebod

Kermisprogramma ’t Elfde Gebod

Wanneer: 22 juli 2016 tot 31 juli 2016 Waar: 't Elfde Gebod Lunch- en Eetcafé

Kermisprogramma ’t Elfde Gebod

De Tilburgse Kermis 2016 staat weer voor de deur en waar anders hiervan te genieten dan bij het gezelligste kermiscafé van Tilburg! Elke dag de lekkerste dagschotels, fijnste muziek, gezelligste terras, restaurant met uitzicht op de kermis en natuurlijk de gaafste buitenbar!

‘Gij zult Genieten….’ Zo luidt ’t Elfde Gebod en dat kun je er zeker! Al ruim dertig jaar staan ze garant voor kwaliteit en goede service, dat is hun kracht. Dus ben je moe van alle attracties, ga dan eens langs bij ’t Elfde Gebod om lekker te ontspannen.

Kermisprogramma ’t Elfde Gebod

  • Vrijdag 22 juli: The Grand Opening. De hop eraf in de tofste buitenbar van de kermis! Met dj Ad de Schlager. 15.00 uur tot 04.00 uur.
  • Zaterdag 23 juli: Á-á-álweer een winnaar! De beste kermismuziek op het gezelligste terras van de kermis met dj Ad de Schlager, restaurant geopend op de eerste verdieping met uitzicht op de kermis! 12.00 tot 04.00 uur.
  • Zondag 24 juli: Full House Part One: Disco, boogie, club-soul, funk en meer, op vinyl. Live met de vedettes: Fred Hoenen, Jan Blokvoort & Toine Dobbelsteen! 12.00 tot 03.00 uur.
  • Maandag 25 juli: De 26e editie van de Roze Maandag met dj Bara en dj Ad de Schlager. Restaurant boven geopend! 13.00 uur tot 04.00 uur.
  • Dinsdag 26 juli: The Day After. Rustig bijkomen van het zware weekend? Onder het genot van de lunch-, of dinerkaart en de lekkerste drankjes op het fijnste terras van de Kermis!
  • Woensdag 27 juli: Kindermiddag. De ideale middag om lekker te genieten op het gezelligste Kermisterras van Tilburg! 12.00 tot 01.00 uur.
  • Donderdag 28 juli: Caribbean Thursday! Op het Kermisterras en buitenbar genieten van Carabische tunes.
  • Vrijdag 29 juli: Single Friday: Zoek je match bij ’t Elfde Gebod – Oeh la laa! Met dj Ad de Schlager.
  • Zaterdag 30 juli: De Veur Lèste! Nog een keertje knallen met de beste Kermistunes van dj Ad de Schlager! Ons restaurant is geopend op de eerste verdieping met uitzicht op de Kermis!
  • Zondag 31 juli: Full House Part Two. Disco, boogie, club-soul, funk en meer op vinyl. Live met de vedettes: Fred Hoenen, Jos Westerburger & Rovado. Eten op de eerste verdieping met uitzicht op de Kermis!

 

Alles over de Tilburgse Kermis

Kermis in Tilburg 2016
Check hier de leukste acties, evenementen, menu’s en foto’s van de Tilburgse Kermis…de grootste online attractie van Tilburg!

Locatie

Reageer op dit bericht