Agenda

kermisrun

Kermisrun tijdens de Tilburgse Kermis

Wanneer: 29 juli 2018 Waar: Tilburgse Kermis Entree: €25,-
Bestel tickets

Kermisrun tijdens de Tilburgse Kermis

Tijdens de Tilburgse Kermis is er dit jaar voor het eerst een Kermisrun, op zondagochtend 29 juli. De route van het hardloopevenement loopt over het kermisterrein en over verschillende attracties.

Kermisrun

De Kermisrun is een zogenoemde fun run, zonder wedstrijdelement. Het doel is niet om de snelste tijd te lopen maar om Tilburg en de Tilburgse Kermis op een sportieve manier te (her)ontdekken. Het 10 kilometer lange parcours loopt over alle pleinen van de kermis en over verschillende attracties. De komende maanden maakt de organisatie de route bekend. De inschrijving voor de run loopt nog steeds!

Golazo Sports organiseert sportevenementen waarbij topatleten, recreatieve sporters en supporters centraal staan. Een voorbeeld hiervan zijn de Urban Trails: hardlooptrajecten in steden, waarbij de deelnemers door theaters, stadions en steegjes rennen. De run op de Tilburgse Kermis is hiermee te vergelijken.

Alles over Kermis Tilburg

Bekijk hier het laatste nieuws, de leukste evenementen, alle attracties, de mooiste foto’s en alle praktische info over de Tilburgse Kermis:

Locatie

Reageer op dit bericht