Agenda

eethuis twintig

Kerst vieren bij Eethuis Twintig

Wanneer: 24 december 2019 tot 26 december 2019 Waar: Eethuis Twintig

Kerst vieren bij Eethuis Twintig

Wat doe jij met Kerstmis? Die vraag gonst alweer rond in families, maar weet jij het al? Ga gezellig naar Eethuis Twintig. Want op kerstavond en beide kerstdagen hebben ze een menu vol met heerlijke gerechten.

Kerstavond

Eethuis Twintig begint deze Kerstmis feestelijk en trakteert jou 24 december tijdens Kerstavond op een extra gang. Reserveer je voor het 3-gangenmenu (€37,50 euro) dan krijg je de vierde gang er gratis bij. Ook bij het 4-gangen menu (€49,50 euro) krijg je van Eethuis Twintig de vijfde gang cadeau!

Eerste en Tweede Kerstdag

Lunch

Eerste en Tweede Kerstdag kun je in de middag of avond aanschuiven voor een feestmaal. Ga je voor de lunch? Dan serveren ze vanaf 13.00 uur een samen-delen -menu. Voor €29,50 euro per persoon krijg je drie gangen om samen te delen én allebei een glas bubbels.

Diner

’s Avonds ontvangt Eethuis Twintig jullie om 19.00 uur en kun je van hun 5-gangen menu genieten. Voor €59,50 euro krijg je onder andere fazant met cantharellen, coquilles met zeeplantjes, sappige tournedos met truffel of kabeljauw met Hollandse garnalen.

Samen met de wijnleveranciers hebben ze, naast hun wijnkaart, weer een prachtig assortiment aan wijnen samengesteld om deze kerst compleet te maken.

Zien we jou deze Kerstmis bij Eethuis Twintig?

Vergeet dan niet om snel een tafel te reserveren, want voor je het weet is het zover. Het complete menu is hier te vinden. Eet je vegetarisch, veganistisch of heb je andere dieetwensen? Laat het ze vooral weten bij je reservering, dan maken ze met liefde en plezier een alternatief menu voor je. Reserveer via de website dan meteen je tafel.

Locatie

Reageer op dit bericht