Agenda

kerstdiners

Kerstdiner van Resto-013 bij MFA De Poorten

Wanneer: 23 december 2017 van 17:30 tot 20:30 Waar: Resto 013 MFA De Poorten

Kerstdiner van Resto-013 bij MFA De Poorten

Sociaal buurtrestaurant Resto-013 organiseert ook dit jaar weer hartverwarmende kerstdiners in Tilburg. De diners vinden plaats in de maand december op verschillende plekken in de stad. Met Kerstmis pakt Resto-013 extra uit: heerlijk eten, mooi gedekte tafels, kerstbomen en muziek. In plaats van een driegangendiner wordt er tijdens de kerstdiners een viergangendiner geserveerd. Kom dus vooral langs en schuif gezellig aan!

Iedereen is welkom

Iedereen is van harte welkom tijdens de feestelijke kerstdiners. Inloop is vanaf 17.30 uur. Het diner begint om 18.00 uur. Voor het viergangendiner hanteert Resto-013 aangepaste prijzen. Gasten die normaalgesproken twee euro betalen, betalen (indien mogelijk) vier euro. Gasten die vier euro betalen, betalen nu zes euro en van gasten die normaalgesproken zeven euro betalen, wordt nu een bijdrage gevraagd van tien euro. Reserveren voor de verschillende locaties kan via www.restovanharte.nl of bel 0900 900 3030 . Wees er snel bij, want er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Ook kinderen zijn van harte welkom. Meld je dus aan en eet gezellig mee!

In Tilburg vinden de kerstdiners plaats op de volgende data en locaties:

 • Dinsdag 19 december
  Tilburg Noord Resto-013 MFA De Symfonie
  Eilenbergstraat 250
 • Woensdag 20 december
  Tilburg West Resto-013 Tongerlose Hoef
  Reitse Hoevenstraat 129
 • Donderdag 21 december
  Tilburg West Resto-013 Het Kruispunt
  Sinopelstraat 1
 • Zaterdag 23 december
  Tilburg Oud Noord Resto-013 de Poorten
  Hasseltstraat 194

Over Resto-013

Resto-013 is een initiatief van Resto VanHarte, het levendige buurtrestaurant met betaalbare en gezonde driegangendiners. Iedereen is welkom bij Resto VanHarte. Onze Resto’s zijn er voor iedereen, jong en oud, waar je ook vandaan komt. Buurtbewoners koken en eten hier samen, leren elkaar kennen en dragen zelf bij aan een leefbare buurt. De restaurants worden opgezet en gecoached door een klein team van professionals, maar drijven op de inzet van vrijwilligers. Resto VanHarte is synoniem aan meedoen en daarmee hét recept voor een betere buurt.

Locatie

Reageer op dit bericht