Agenda

kerstmarkt

Kerstmarkt bij Amarant Tilburg

Wanneer: 14 december 2018 van 17:00 tot 21:00 Waar: Amarant Entree: gratis

Kerstmarkt bij Amarant Tilburg

Twinkelende lichtjes, sfeervolle muziek, warme dranken en lekkere hapjes: Amarant organiseert op vrijdag 14 december 2018 weer haar jaarlijkse kerstmarkt op het Daniël de Brouwerpark. Van 17.00 tot 21.00 uur is iedereen, jong en oud, van harte welkom aan de Bredaseweg 570 in Tilburg om de kerstsfeer te komen proeven. De entree is gratis.

Kerstmarkt

Op de kerstmarkt van Amarant vindt je verschillende kramen van ondernemers en goede doelen uit Tilburg en omgeving. Het aanbod loopt uiteen: er zijn onder andere sieraden, sjaals, knuffels, wierook, parfums, houten woondecoraties, speelgoed en tassen te koop voor aantrekkelijke prijzen.

Maar je kunt ook volop genieten van eten, drinken en live muziek. Maar liefst 15 koren zullen hun kerstliederen ten gehore brengen. Uiteraard kun je een kijkje nemen op het terrein: de Plantenkas, de Hoeve, Kinderboerderij de Hanekam, Kledingwinkel Stijvol en de Huiswinkel zijn allemaal geopend. Of bekijk de levende kerststal, ga op de foto met de Kerstman of maak gratis een ritje in een huifkar.

Wat je ook doet waar je ook van houdt: de kerstmarkt van Amarant staat voor gezelligheid en verbondenheid. Iedereen is welkom. Trommel daarom vrienden en familie op en kom genieten van de kerstsfeer. Er is genoeg te beleven.

Locatie

Reageer op dit bericht