Agenda

kerstmarkt

Kerstmarkt op het Ketelhavenplein

Wanneer: 14 december 2018 van 16:00 tot 21:30 Waar: Ketelhavenplein Entree: gratis

Kerstmarkt op het Ketelhavenplein

Zangkoren, de kerstman, een arrenslee met Rudolf ervoor.. Het is bijna Kerstmis!! Op vrijdag 14 december wordt er een gezellige kerstmarkt georganiseerd op het Ketelhavenplein te Tilburg Reeshof (naast station Reeshof). Van 16.00 – 21.30 uur is iedereen, van jong tot oud, van harte welkom om helemaal in kerstsferen te komen. De entree is gratis.

Kerstmarkt: kramen

Er zijn tal van kramen met mooie kerstartikelen, maar ook sieraden, tassen, vogeltaarten, prachtige (handgemaakte) woonaccessoires, Surinaamse hapjes, koek & zopie, macramé, royal icing, banket, engeltjes, gehaakte babyproducten, houten aftelkalenders, magneetsieraden, damesmode en nog veel meer.

Verschillende optredens

Er zullen verschillende optredens zijn van zangkoren en de DJ draait gezellige kerstmuziek. Er is een echte oliebollenkraam, een expositie van schilderijen, goede doelen en er staat een heuse wensboom. Of meet je fysieke krachten bij de sportschool. Ook fijn, vuurkorven met marshmallows voor de kids. Voor de kids/jeugd is er verder een rodeo ‘kerststier’, een arrenslee met hert voor het fotomomentje en de kerstman komt gegarandeerd langs. De horeca met verwarmde terrassen zijn en de winkels zijn open.

Locatie

Reageer op dit bericht