Agenda

kerstmiddag

Kerstmiddag voor kinderen op het Piusplein

Wanneer: 14 december 2016 van 14:00 tot 16:00 Waar: Piusplein Entree: Gratis

Kerstmiddag voor kinderen op het Piusplein

Hoveniersbedrijf Van Trier organiseert samen met Groenrijk, ‘t Taphuys, Brandpunt, café Bolle en café Slagroom twee kerstmiddagen voor kinderen op het Piusplein. De eerste kindermiddag is op woensdag 14 december.

Het zomerse terras bij het Piusplein is omgetoverd en krijgt een echte kerstsfeer compleet met houtsnippers en kerstbomen.

Kerstmiddag

“Het is niet vanzelfsprekend dat de horeca iets voor kinderen organiseert, daarom leek het ons leuk om dit te doen rond de kersttijd”, zegt Tjeerd van Trier, eigenaar van het hoveniersbedrijf. “De kinderen kunnen kerststukken maken en marshmallows roosteren terwijl de ouders een kopje koffie drinken bij één van de omliggende horecagelegenheden. Iedereen is welkom, het is gratis en het gaat vooral om de gezelligheid.”

Op 14 en 21 december is iedereen vanaf 14:00 uur welkom om langs te komen. Op woensdag 14 december kunnen de kinderen vanaf 14:00 uur kerststukken maken. Alle materialen zijn verzorgd en er lopen vrijwilligers rond om de kinderen te begeleiden. De ouders kunnen uiteraard ook helpen, maar dit is geen vereiste.

Iedereen is uiteraard welkom, maar de activiteiten zijn bedoeld voor kinderen tussen de vijf en twaalf jaar. Ouders en kinderen komen samen naar het Piusplein om een gezellige middag te hebben. Alle activiteiten worden begeleid door vrijwilligers.

Gratis evenement

De twee middagen zijn gratis. Aanmelden is niet verplicht, maar wordt wel gewaardeerd. Dit kun je doen op deze Facebookpagina of via kerstbomenverkoop@gmail.com.

Locatie

Reageer op dit bericht