Agenda

kindermiddag

Kindermiddag 2018 op de Tilburgse kermis

Wanneer: 25 juli 2018 van 13:00 tot 18:00 Waar: Tilburgse Kermis Entree: Gratis

Kindermiddag 2018 op de Tilburgse kermis

Woensdag 25 juli staat dit jaar weer in het teken van de kindermiddag tijdens de Tilburgse kermis. Tussen 13.00 en 18.00 uur kunnen kinderen genieten van verschillende attracties, zonder dat ouders de hoofdprijs hoeven te bepalen. Daarnaast wordt er een leuke kermis-speurtocht georganiseerd.

Kindermiddag

Op woensdagmiddag kun kinderen genieten van attracties voor slechts €3,- tot €4,- euro. Daarnaast kunnen ze een ritje maken in de meeste kinderattracties voor slechts €1,50 euro. Naast de gereduceerde prijzen, staat er deze middag ook een hele leuke kermis-speurtocht op de planning.

Kinderen van 4 t/m 14 jaar kunnen tijdens de kindermiddag op de  Tilburgse Kermis meedoen met de speurtocht ‘Het kermisparcours’. In groepjes van 5 lopen zij samen met een begeleider een route door de stad. Op verschillende plekken voeren ze samen met hun groepje opdrachten uit. Voor elk goed antwoord krijgen ze punten. De groep die de meeste punten heeft ingezameld, is de winnaar.

De speurtocht voor 4 t/m 7-jarigen begint om 13.30 uur, die voor 8 t/m 14-jarigen om 13.15 uur. De tocht duurt tot 16.00 uur. Aanmelden kan tot 5 juli met een groepje van 5 kinderen en 1 begeleider. Mail naar redactie@kermisindeklas.nl.

Alles over Kermis Tilburg

Bekijk hier het laatste nieuws, de leukste evenementen, alle attracties, de mooiste foto’s en alle praktische info over de Tilburgse Kermis:

Locatie

Reageer op dit bericht