Agenda

KID

Kindervoorstelling KID in Theater De NWE Vorst

Wanneer: 12 januari 2018 van 19:00 tot 20:30 Waar: Theater De Nieuwe Vorst Entree: €10,50
Bestel tickets

Kindervoorstelling KID in Theater De NWE Vorst

KID geeft je twee voorstellingen in één; eentje voor volwassenen over kinderen en eentje voor kinderen over volwassenen. Je hoort wat er aan de andere kant gebeurt, maar dat is niet altijd wat je denkt. En wat je ziet is niet altijd wat je hoort. De voorstelling gaat op vrijdag 12 januari in première in De NWE Vorst.

De volwassenen krijgen een spiegel voorgehouden, de kinderen ervaren vooral herkenning van hoe volwassenen zich gedragen.

KID

Frankie (12) en Nico (11) waren bij de Belgische première: “Wij vonden het stuk persoonlijk soms wat raar, maar voor de rest was het heel leuk en grappig. (…) wij willen niet volwassen worden omdat volwassenen grijs haar hebben. En hun neus en oren blijven groeien. Ga zeker kijken want het is geen stuk om je bij te vervelen.”

De theatermakers van BOG. onderzoeken en bevragen op ongeëvenaarde wijze de verschillen en overeenkomsten tussen volwassen en kind zijn. Vanuit uiteenlopende perspectieven en met een grote liefde voor taal en beeld. Voor KID. ondervroegen de makers tientallen Tilburgse en Antwerpse kinderen en volwassenen over opgroeien.

In het kort

  • Datum: vrijdag 12 januari 2018
  • Tijd: 19.00 – 20.30 uur
  • Locatie: Theater De NWE Vorst
  • Entree: volwassenen €10,50 | kinderen €9,50

Locatie

Reageer op dit bericht