Agenda

Kingsland Festival

Kingsland Festival in het Spoorpark (AFGELAST!)

Wanneer: 27 april 2020 van 12:00 tot 23:00 Waar: Spoorpark Entree: nnb

Kingsland Festival in het Spoorpark (AFGELAST!)

Op maandag 23 maart 2020 heeft het kabinet besloten alle evenementen tot 1 juni 2020 te verbieden. Dit is nodig om verdere verspreiding van het coronavirus zo veel mogelijk te beperken. Neem voor meer informatie omtrent kaartjes, nieuwe data, geldretour of andere zaken een kijkje op de website van het evenement.

Op 27 april is het weer de verjaardag van onze koning. Dit wordt altijd uitgebreid gevierd in de stad, maar dit jaar wordt het grootser dan ooit. Dit jaar zal voor het eerst het Kingsland Festival naar Tilburg komen. Het grootste Oranjefeest van Nederland strijkt dit jaar neer in het Spoorpark.

Na vier eerdere edities in Den Bosch komt Kingsland dit jaar naar Tilburg. Naast Tilburg, wordt het festival ook gehouden in het stadspark in Groningen, de RAI in Amsterdam en Sportpark Woudestein in Rotterdam. Met edities in vier grote steden in het land is het festival niet alleen het grootste oranjespektakel van het land, maar ook het grootste eendaagse muziekfestival van het land.

Over Kingsland Festival

De eerste editie vond in 2013 plaats in Amsterdam en begon daarna uit te breiden naar de rest van het land. Op Kingsland zijn de meest uiteenlopende dj’s en muziekstijlen vertegenwoordigd, die variëren van EDM en deephouse tot hardstyle en urban. Een keur aan internationale en landelijke grootheden waren te bewonderen tijdens eerdere edities van Kingsland Festival, waaronder Tiësto, Axwell ^ Ingrosso, Afrojack, Martin Garrix, Armin van Buuren en Hardwell.

Kaartverkoop

De organisatie maakt binnenkort de volledige line-up bekend. De kaartverkoop start op donderdag 6 februari om 12.00 uur voor leden. Meer informatie en pre-registreren kan op de website.

Locatie

Reageer op dit bericht