Agenda

Brandweerman Sam

Kleuterbios: Brandweerman Sam Alien alert bij Pathé Tilburg

Wanneer: 9 juli 2017 van 10:30 tot 14:00 Waar: Pathé Entree: €8,00
Bestel tickets

Kleuterbios: Brandweerman Sam Alien alert bij Pathé Tilburg

Speciaal voor jou tijdens de kleuterbios draait Brandweerman Sam: Alien Alert op zondag 9 juli bij Pathé Tilburg. Wij zullen niet alleen Brandweerman Sam voor jou draaien maar je kan ook op het springkussen spelen, kleurplaten kleuren, je eigen button maken en geschminkt worden!

Brandweerman Sam: Alien Alert

Op een dag denkt Norbert Puk dat hij een vliegende schotel heeft gezien. Al gauw loopt iedereen in Piekepolder om zich heen te kijken of ze ergens Ufo’s zien rondvliegen. Iedereen is in de ban van de buitenaardse wezens en er is zelfs een heuse tv-ploeg in het stadje neergestreken. Als Norbert met een groepje op zoek gaat naar de Ufo’s, loopt dat slecht af: Sara valt in een ravijn en breekt haar arm. Sam zit op dat moment net een geheimzinnig wezen op de hielen, misschien wel een Marsmannetje. Maar als hij de kinderen hoort roepen, staakt hij de achtervolging en gaat hij naar het ravijn om Norbert en zijn groep te redden. Als iedereen weer veilig thuis is, onderzoekt Norbert een stukje van een buitenaards apparaat dat hij heeft gevonden. Intussen komt Sam overal verdachte aanwijzingen tegen. Allebei komen ze tot de conclusie dat er hele rare dingen gaande zijn…

Tickets

Tickets kosten €8.00 per stuk dit inclusief kidscombo of koffie met muffin en zijn te koop op www.pathe.nl/tilburg en bij de kassa van Pathé Tilburg, Pieter Vreedeplein 174. Parkeren kan met 50% korting in parkeergarage Heuvelpoort in het centrum van Tilburg.

Locatie

Reageer op dit bericht