Agenda

Kleuterbios

Kleuterbios: PAW Patrol bij Pathé Tilburg

Wanneer: 16 december 2018 van 10:30 tot 11:45 Waar: Pathé Entree: €8,-
Bestel tickets

Kleuterbios: PAW Patrol bij Pathé Tilburg

Op zondagochtend 16 december kunnen de allerkleinste kinderen voor de laatste keer dit jaar komen genieten van de Pathé Kleuterbios.

Kleuterbios

Tijdens deze voorstelling laten ze kleuters voor de eerste keer kennismaken met het kijken naar een film in de bioscoop. Om te zorgen dat kleuters zich op hun gemak voelen staat het geluid een stuk zachter en blijft het zaallicht half aan tijdens de film. Ook krijgen de kleuters een kidscombo pakketje mee vol met eten en drinken en hebben we voor papa en mama een lekkere kop koffie of thee met een koek of muffin. De voorstelling op zondag 16 december is in samenwerking met Nickelodeon. We vertonen namelijk de nog nooit eerder vertoonde afleveringen van PAW Patrol – Mighty Pups en de nieuwste hit-serie Top Wing!

PAW Patrol: Mighty Pups

Een meteoor landt vlakbij Avonturenbaai. De energie van de ruimtesteen geeft de pups superkrachten, maar zij zijn niet de enige die door de straling zijn geraakt. Top Wing: nog nooit eerder vertoonde aflevering van Top Wing, de nieuwste hit-serie van Nick jr.!

Kijk voor meer informatie op de website van Pathé Tilburg.

Locatie

Reageer op dit bericht