Agenda

KNIT&KNOT

KNIT&KNOT Brabantse brei- en haakdagen in de Koepelhal

Wanneer: 17 maart 2017 om 10:00 uur tot 19 maart 2017 om 17:00 uur Waar: geen locatie Entree: Vanaf €7,-
Bestel tickets

KNIT&KNOT Brabantse brei- en haakdagen in de Koepelhal

Op vrijdag 17 t/m zondag 19 maart vormt de Koepelhal in Tilburg het decor van de vrolijke voorjaarseditie van KNIT&KNOT, de brei- en haakdagen van het zuiden! Iedereen die houdt van breien, haken, maar ook van vilten, spinnen, borduren of andere manieren van het verwerken van draad kan volop inspiratie opdoen!

Kijken, gezelligheid, kopen en vooral doen

Op de beurs vind je een grote variatie aan deelnemers, met mooie materialen, technieken en workshops! De Haak- aan Caravan doet hen aan, ze gaan freestyle breien met Club Geluk, voorjaarsbloemen haken, keien vilten, maar ook worden er weer prachtige CAL’s getoond door de bloggers. Tal van specialisten staan klaar om je de kneepjes van het vak te leren. Masterclasses op de verdieping, workshops op de beursvloer en heel veel inspiratie en voorbeelden! Inspiratie genoeg, voor jezelf maar ook om je huis weer om te toveren met leuke woonaccessoires in de frisse nieuwe voorjaarskleuren!

Draad verbindt

Ze treden dit jaar buiten hun grenzen! En gaan handwerken zonder grenzen. Met het thema Cultuur & Creativiteit laten ze zien welke handwerktechnieken er in diverse culturen beoefend worden. Aan lange tafels kun je aanschuiven, vragen stellen of de kunst afkijken! Hip, grappig, gek, ontroerend, traditioneel of een echte uitdaging? Er valt voor iedere smaak iets te ontdekken!

Ontmoet de specialisten

Van jong tot oud, van beginnend tot specialist; een ontmoeting met klassieke breiers en hakers en verrassende nieuwkomers. Steeds meer mensen raken door dit creatieve virus besmet! En heb je het eenmaal goed te pakken, dan kom je er niet meer vanaf! Dus gewoon insteken, omslaan, doorhalen en af laten glijden! Breien en haken maken je blij en je schijnt er ook slimmer van te worden! Praten, haken en breien, lekker workshoppen of rondlopen! Kom gezellig langs en laat je inspireren!

Extra informatie

KNIT&KNOT is 17, 18 en 19 maart geopend van 10:00 tot 17:00 uur in De Koepelhal in Tilburg. Entreeprijs: € 8,50,- p.p. Direct achter het Centraal Station van Tilburg Entreeprijs: € 8,50,- p.p. In de voorverkoop via www.knitenknot.nl € 7,00 p.p. Er zijn ook passe-partouts te koop voor meerdere dagen.

Reageer op dit bericht