Agenda

knit&knot

KNIT&KNOT 2018: brei- en haakdagen van het zuiden in de Koepelhal

Wanneer: 12 oktober 2018 om 10:00 uur tot 14 oktober 2018 om 16:00 uur Waar: Koepelhal Entree: €8,50
Bestel tickets

KNIT&KNOT 2018: brei- en haakdagen van het zuiden in de Koepelhal

Op 12,13, 14 oktober vindt de 6e editie van KNIT&KNOT plaats. De mooie Koepelhal in Tilburg vormt dan het decor van KNIT&KNOT, de Brabantse brei- en haakdagen! Een event voor iedereen die houdt van haken, maar ook van breien, vilten, macrameeën, spinnen en borduren. Een warm welkom voor creatieve makers uit Nederland en België!

KNIT&KNOT is voor iedereen

Shoppen bij exposanten of aanschuiven bij specialisten voor make & takes, workshops of een masterclass. Of je nu net begint of al de nodige ervaring hebt. Inspiratie genoeg bij bekende bloggers, designers en auteurs, maar ook bij de verrassende nieuwkomers is veel creativiteit te ontdekken!

De leukste dingen maak je gewoon lekker zelf

Leuk als je vriendinnen vragen, waar je die gave sjaal of dat toffe kussen en die trendy poef vandaan hebt. Zelf gemaakt, kan je dan met trots zeggen. Bedenk wel dat iedereen er eentje van je wilt. Dat moet geen probleem zijn, want deze hobby werkt verslavend en draad verbindt. Een afgerond project geeft je een gevoel van trots!

Meditatie

Niet iedereen weet hoe ze moeten breien maar als je eenmaal weet hoe het moet, kan breien zeer ontspannend zijn. Het ritmische getik van de naalden tegen elkaar heeft dezelfde uitwerking als een uitgebreide meditatie en samen met handmade soulmates die dezelfde taal spreken is het nog gezellig ook!

The return of the stitches

Dit jaar hebben wij als extra thema borduren. Borduren is helemaal hip. We laten zien hoe bepaalde handwerktechnieken prachtig te combineren zijn. Als decoratief element op een (spijker)jasje, als woondeken, vintage kussen of in combinatie met een leuk schilderijtje voor aan de muur!

Internationaal of van eigen bodem?

Diverse deelnemers bieden garens aan van eigen bodem. De producten zijn dan voorzien van een track&trace code. Zo kun je zien waar de dieren lopen en welke weg het garen heeft afgelegd. De ecologische voetafdruk blijft hierbij zo klein mogelijk. Leuk om zelf de wol voor je originele muts te verven! Maar ook internationaal gezelschap op zoek naar nieuwe garens in het buitenland, die nergens anders in NL te vinden zijn, de little treasures waar iedereen dol op is!

Kijken, gezelligheid, kopen en vooral doen

KNIT&KNOT wordt gehouden in de prachtige industriële Koepelhal, gelegen direct achter het Centraal Station. Een feestje om er te zijn! Informatie KNIT&KNOT is geopend op vrijdag 12 en zaterdag 13 oktober van 10.00 tot 17.00 en op zondag 14 oktober van 10.00 – 16.00 uur. Via www.knitenknot.nl betaal je in de voorverkoop online € 8,50,- p.p incl. goodiebag zolang de voorraad strekt. Aan de kassa € 10,00 pp. Info via www.knitenknot.nl.

Locatie

Reageer op dit bericht